Agafar el cotxe begut pot comportar greus conseqüències, fins i tot, pot posar fi a la vida d'una persona. El conductor d'un Volkswagen Polo, que s'havia passat la nit de copa en copa, va tenir molta sort aquest dissabte, ja que, no només no va atropellar ningú, sinó que ell mateix també va sortir il·lès de l'accident que va provocar dins del nucli urbà de Castelló d'Empúries, a l'Alt Empordà. Quan faltaven pocs minuts per la mitjanit, aquesta persona va saltar-se una rotonda a tota velocitat i va estavellar-se contra un fanal que hi havia al mig amb tanta força que la va tombar. 

conductor begut castelló d'empúries (2)
El cotxe es va encastar contra el fanal de la rotonda / ACN.

Diverses persones que es trobaven a la terrassa d'un bar van avisar als serveis d'emergències que un cotxe s'acabava d'enfilar en una rotonda i s'havia encastat contra un fanal. Des del 112  van activar una patrulla de la Policia Local de Castelló d'Empúries que es va desplaçar fins al lloc. Quan van arribar, es van trobar que els testimonis havien agafat algunes cadires i les havien col·locat al llarg de la via a manera de cons per regular el trànsit i evitar que passessin els cotxes per allà. 

El conductor, per la seva part, no havia patit lesions, i l'única cosa que l'afligia era l'estat d'embriaguesa en el qual es trobava. Com presentava evidents signes d'anar borratxo, els agents el van sotmetre a una prova d'alcoholèmia que va donar un resultar positiu. En concret, va mostrar 0,97 mil·ligrams d'alcohol per litre de sang, gairebé quadruplicant la taxa mínima permesa per la llei, que se situa a 0,25 mil·ligrams. 

Detingut per un delicte contra el trànsit 

Per tot això, els policies van detenir l'home acusat d'un delicte contra la seguretat viària, i el van portar a comissaria. També el van denunciar penalment. Ara, l'home es troba a l'espera de ser citat pel jutge de guàrdia per declarar.