Agents de Trànsit de la Guàrdia Urbana de Barcelona van denunciar el conductor d'un autocar de transport escolar per doblar el límit d'alcohol permès. Va ser interceptat aquest dimecres a primera hora del matí, quan agents de la Guàrdia Urbana de Barcelona feien un control de transport escolar a l'Eixample de la capital catalana.

Va donar positiu en el moment que havia de pujar la canalla a l'autocar

En el moment d'encotxar l'alumnat, el xofer va marcar una taxa de 0,35 mg/l d'aire expirat, més del doble del límit màxim permès en aquests casos. Els agents li van fer la prova en el marc d'una campanya de control dels vehicles de transport escolar. Com que la prova es va fer en el moment que els nens havien de pujar al vehicle, l'autocar no va arribar a circular amb els alumnes. Un altre conductor de la companyia que era l'encarregada del trasllat dels alumnes es va fer càrrec de l'autocar.

GuardiaUrbana Barcelona alcohol

Imatge de la denúncia que van fer els agents de la Guàrdia Urbana a Barcelona / ElCaso.cat

La taxa de 0,35 mg/l d'aire expirat que va donar el conductor de l'autocar en les dues proves que se li van fer és el doble del que es permet a un conductor professional. La prova que van fer els agents es va fer a dos quarts de deu del matí, segons han explicat fonts de la policia de la ciutat a ElCaso.cat. No ha transcendit si els alumnes eren d'una escola de Barcelona o si bé eren d'una escola de fora que estaven de visita a la ciutat. Com és habitual, l'Ajuntament de Barcelona tampoc ha facilitat l'edat ni la nacionalitat del denunciat.

Borratxo i drogat al Perelló, al Baix Ebre

La taxa que va donar el conductor no és alta si la comparem amb altres infractors, però sí si tenim en compte que havia de transportar alumnes d'una escola amb un vehicle com un autocar.

Accident - El Perelló

Imatge del cotxe accidentat al Perelló, al Baix Ebre / CME

Fa pocs dies els Mossos d'Esquadra van detenir un home de 32 anys, de nacionalitat irlandesa i veí del Perelló que va donar 1,57 mg/l en la prova d'alcoholèmia després de tenir un accident i escapar dels vigilants municipals d'aquest poble del Baix Ebre amb el seu Land Rover. En la prova també va donar positiu per droga.