Per sort, tot va quedar en un simple ensurt i cap persona va resultar ferida. El passat dilluns, 6 de novembre, cap a dos quarts de dues al migdia, un conductor borratxo al volant d'un autobús de línia va provocar un accident a la carretera C-38, al seu pas pel terme municipal de Camprodon. El vehicle de transport públic, sense guàrdia la distància de seguretat correcta i frenant més tard del compte, va xocar per encalç contra el turisme que circulava davant seu. En rebre l'avís del sinistre viari, agents de Trànsit dels Mossos d'Esquadra es van desplaçar fins aquest punt del Ripollès.

El primer que van fer va ser comprovar que ni els ocupants del cotxe ni els de l'autobús, que estava transportant alguns passatgers, tinguessin cap ferida de consideració. Com el xoc havia estat lleu, cap d'ells tenia lesions i no va ser necessari que rebessin atenció mèdica. Pel que fa al conductor de l'autobús, que havia provocat el xoc, se li va fer la corresponent prova d'alcoholèmia, donant positiu de manera àmplia. De fet, va quadruplicar la taxa permesa amb un resultat de 0,65 mg/litre d'aire expirat, quan el màxim permès en un conductor professional és de 0,15 mg/litre. Per aquest motiu, l'home va ser denunciat penalment acusat d'un delicte contra la seguretat del trànsit per conduir sota l'efecte de l'alcohol, tal com ha explicat el mateix cos policial en una publicació a les xarxes socials.

Enxampat drogat el conductor d'un autobús ple de nens a Fraga

Desgraciadament, el cas del conductor d'autobús de Camprodon no és l'únic similar que s'ha produït en les últimes setmanes. La Guàrdia Civil, en un control de trànsit preventiu a la localitat de Fraga, a l'Aragó, va denunciar el conductor d'un autobús escolar de 52 anys que conduïa sota els efectes de les drogues. El pitjor de tot, és que en aquell moment l'autocar anava ple de nens d'entre 12 i 16 anys. El vehicle va haver de ser immobilitzat fins que un altre conductor de la companyia de transports va venir a recollir-lo.