Enxampen un conductor d'autobús escolar circulant drogat i borratxo a Terol: està sent investigat per un delicte contra la seguretat viària.

Conductor d'autobús borratxo i drogat a Terol

La Guàrdia Civil de Terol investiga un conductor de transport escolar per conduir borratxo i drogat. Afortunadament, els agents el van aturar poc abans que recollís els nens a l'escola.

Control Guardia Civil / Guardia Civil

Enxampen un conductor de transport escolar borratxo i drogat a Terol / Guàrdia Civil

Enxampat en un control de la Guàrdia Civil

Els fets van passar el 15 de març, però la informació ha sortit a la llum aquest dilluns i el van poder enxampar gràcies a la campanya de vigilància i control del transport escolar, impulsada per la Direcció General de Trànsit (DGT) i duta a terme per l'Equip d'Inspecció de Transports del Subsector de Trànsit de la citada Comandància.

Tot va començar quan uns guàrdies civils van aturar un vehicle que es dirigia a recollir els estudiants d'un centre educatiu d'Utrillas, un petit poble de Terol, que havien finalitzat la seva jornada lectiva.

Quadruplicava la taxa d'alcoholèmia

Els guàrdies civils el van sotmetre a la prova d'alcoholèmia i el resultat va ser que quadruplicava la taxa permesa per als professionals: hauria recollit els nens anant completament borratxo. Per si no fos poc, els agents també li van fer un test de detecció de drogues, donant positiu en el consum d'amfetamines.

Per aquests mateixos motius, la Guàrdia Civil està investigant el conductor de transport escolar: s'enfronta a un delicte contra la seguretat viària i es podria enfrontar a sancions econòmiques greus i fins i tot penes de presó. La investigació continua oberta.

Un conductor d'autobús atropella mortalment un home a Madrid

Malauradament, no és la primera vegada que un conductor d'autobús comet una imprudència al volant i, de fet, fa uns mesos, a Madrid un conductor d'autobús va atropellar mortalment un home, el va deixar abandonat i va marxar com si res.