Un cotxe envaeix la vorera del centre de Marbella, a Màlaga, i arrasa amb diverses terrasses de restaurants, deixant almenys nou persones ferides.

Atropellament massiu a Marbella

Aquesta tarda, a un quart de quatre, un conductor ha atropellat diversos clients d'un bar que estaven asseguts a la terrassa, a l'avinguda Miguel Cano de Marbella, a Màlaga.

Segons informen fonts d'emergències, diversos efectius sanitaris s'han desplaçat al lloc dels fets juntament amb agents de la Policia Local i Policia Nacional, així com els Bombers de l'Ajuntament.

 

Cinc persones han hagut de ser traslladades fins a l'Hospital Costa del Sol de la ciutat, una d'elles, una dona, amb ferides greus, segons avança el mitjà Diario Sur.

Nou ferits: una dona en estat crític

El mateix mitjà detalla que el conductor és un ciutadà espanyol de 30 anys que conduïa el vehicle, de color blanc, acompanyat pels seus pares, i podria pateix algun tipus de trastorn mental.

Ha estat detingut en el moment dels fets i traslladat a dependències policials, on se li realitzaran proves d'alcoholèmia i drogues i es practicaran les diligències pertinents per aclarir els fets.

 

La zona, molt transitada, ha viscut moments de pànic quan el cotxe ha envaït violentament la vorera, arrasant amb diverses terrasses. La zona ha hagut de ser acordonada després de la intervenció dels serveis d'emergències.

Un camioner mata una dona a l’AP-7 a L’Ampolla

Aquest diumenge a la nit, un altre incident viari va acabar de forma tràgica a l’AP-7, en L’Ampolla, Tarragona.

Enmig de les retencions per l'incendi que va cremar la zona del Circuit de Calafat, un camioner no va frenar i es va estampar contra sis cotxes que tenia davant, provocant un accident en cadena.

Una distracció impedeix de frenar a temps

El primer cotxe, en el qual viatjaven una dona de 39 anys i els seus dos fills de 4 i 7 anys, es va emportar la pitjor part, quan la mare, veïna de Mora de l'Ebre, va morir.

Els nens van haver de ser trets del cotxe pels Bombers i traslladats en estat crític a l'hospital Joan XIII de Tarragona, on continuen molt greus.

Ampolla|Butllofa Accident

Accident L’Ampolla / El Caso

Set persones més van resultar ferides per aquest accident en cadena, provocat per un home de 33 anys i nacionalitat marroquí. Segons els Mossos d'Esquadra, tot sembla indicar que el conductor estava distret i per això no va frenar a temps.

Detingut per homicidi imprudent: els nens en estat crític

L'home va resultar il·lès de l'accident i va ser detingut per una negligència greu, acusat d'un delicte d'homicidi per imprudència greu, tal com han explicat fonts dels Mossos d'Esquadra a ElCaso.com.

L'autor dels fets queda ara a disposició dels jutges que instrueixen el cas després de passar la nit a la comissaria de Tortosa.