Un home acaba detingut per apallissar una conductora en una benzinera de Cambrils (Baix Camp). El motiu? Li molestava la música del vehicle, ja que segons ell, estava molt alta. 

Els fets van passar el dissabte de la setmana passada, 12 de febrer, en una benzinera que hi ha al costat de la Cooperativa Agrícola d'aquest municipi del Baix Camp. Cap a les 17:00, els policies locals van rebre l'alerta d'una agressió a una camionera i, immediatament, es van desplaçar fins al lloc dels fets.

Un camioner apallissa una companya de feina a Cambrils

Quan van arribar, van poder comprovar que hi havia una dona plorant: era una camionera del Regne Unit. Li van preguntar què havia passat i llavors va respondre que un altre camioner, procedent de Luxemburg, l'havia agredit.

L'agressor li pega perquè ella no vol abaixar el volum de la música

El motiu d'aquesta agressió va ser una discussió pel volum de la música. Segons explica el Diari de Tarragona, tot va començar perquè el presumpte autor dels fets li va demanar que abaixés el volum de la ràdio, però ella no ho va fer.

Agredida per no abaixar el volum de la ràdio del vehicle

Va ser en aquell moment quan, presumptament, ell la va agredir. Els agents van parlar amb el presumpte autor per saber la seva versió dels fets i, després el van arrestar acusat d'un delicte de lesions. Actualment, es desconeix si ha passat a disposició judicial i si està en llibertat amb càrrecs o no. 

Detención Mossos d'Esquadra / Archivo

Detenen un camioner per apallissar la seva companya de feina a Cambrils (Baix Camp); l'agressió ha començat per una discussió pel volum de la ràdio / Arxiu

Investigació oberta per esbrinar més detalls i esclarir els fets

Tampoc ha transcendit ni la seva identitat ni la de la víctima. Hi ha una investigació oberta per esbrinar més detalls d'aquesta surrealista agressió, per la qual el presumpte autor dels fets podria entrar a presó.

Un pet provoca una baralla multitudinària al balneari Caldea d'Andorra

No és la primera vegada que hi ha una agressió per una discussió absurda. Al mític balneari Caldea d'Andorra, fa uns mesos, es va produir una baralla multitudinària amb 12 persones per culpa d'un pet que va acabar amb tres persones detingudes.

Tot va començar quan un home, per causes desconegudes, es va apropar a un altre i es va tirar un pet al seu costat. A partir de llavors, van començar a discutir: la conversa es va anar escalfant fins que es van començar a agredir mútuament. A aquesta agressió s'hi van sumar els familiars dels dos implicats i es van començar a pegar tots entre tots, uns fets que es van viralitzar al Principat d'Andorra.