Dos pederastes de 28 i 63 anys han reconegut que han abusat sexualment d'una nena de 13 anys en unes piscines de Múrcia. Tot i la gravetat dels fets, no entraran a la presó, ja que han arribat a un acord de conformitat amb la víctima i no s'ha celebrat el judici. Han estat condemnats a dos anys de presó, però com que no tenen antecedents, no hi entraran.

Els fets van passar fa quatre anys i la víctima va ser abusada sexualment per dos homes diferents en un mateix estiu. Dos anys després, quan l'adolescent tenia 15 anys, va explicar què havia passat a les piscines i va ser llavors quan va denunciar els fets.

Els pederastes van abusar de la nena en unes piscines de Múrcia

Els pederastes son un home de 63 anys de la pedania de La Alberca i un jove de 28 de Múrcia. Segons s'explica a la sentència, el primer abús va passar l'estiu del 2018 a la piscina comunitària on vivia un dels abusadors.

La nena s'estava banyant a la piscina i va ser llavors quan un dels pederastes li va fer tocaments al cul, pits i cintura, uns fets que li van causar molta incomoditat i, des de llavors, va començar a evitar al pederasta.

"Això no li has d'explicar a la teva mare perquè és un joc"

Aquell mateix estiu, un altre pederasta va abusar sexualment d'ella en una altra piscina, inflable en aquest cas. La nena va anar a casa d'uns amics a banyar-se a la piscina i va ser llavors quan l'altre pedòfil va entrar a l'aigua i va abusar sexualment d'ella. "Això no li has d'explicar a la teva mare perquè és un joc", deia l'home a la víctima, segons la sentència a la qual ha tingut accés Caso Abierto.

Condemnats a dos anys de presó per abús sexual a una menor

Cap dels dos pederastes té antecedents penals i van arribar a un acord de conformitat amb la víctima. Els pederastes han reconegut els abusos sexuals i han estat condemnats a dos anys de presó per abusar sexualment de la nena de 13 anys.

Piscina
Dos pederastes reconeixen que han abusat sexualment d'una nena de 13 anys en unes piscines de Múrcia i no entraran a presó: només li han de pagar 1.200 euros / Arxiu

Indemnitzaran la víctima amb 1.200 euros i no es podran apropar a ella en cinc anys

"Se suspenen les penes preventives de llibertat per termini de tres anys, a condició que no tornin a delinquir durant el mateix temps i a l'abonament de la responsabilitat civil en els terminis". Hauran de pagar una indemnització de 1.200 euros a la víctima i estaran cinc anys en llibertat vigilada i, en tres anys, no es podran apropar a menys de 100 metres de la víctima.