Angela Dobrowolski va sortir ahir de la presó de Brians, on hi era des del 6 de gener de 2021, quan va ingressar-hi de manera provisional a l'espera d'un judici per haver trencat l'ordre d'allunyament contra Josep Maria Mainat i els seus fills menors.

La Guàrdia Urbana de Barcelona la va detenir intentant assaltar la mansió de Mainat a Horta tot i les prohibicions judicials que tenia vigents. Ara, i segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia en una nota de premsa, Dobrowolski ha acceptat una pena de 17 mesos de presó per trencament de mesura cautelar i violació de domicili per la detenció del passat Nadal.

Va intentar assaltar la mansió de Mainat a Barcelona

L'exdona de Mainat té prohibit apropar-se al famós productor televisiu multimilionari d'ençà que hi ha una investigació oberta contra ella per un presumpte intent d'assassinat. El passat mes de juny de 2021, segons les investigacions dels Mossos, va intentar matar el seu marit per cobrar l'herència. Va intentar provocar-li un xoc hipoglucèmic sabent que l'excantant de La Trinca és diabètic. El de Canet de Mar es va poder recuperar a l'hospital i va denunciar a la dona per aquest presumpte intent d'assassinat.

Josep Maria Mainat / Twitter

Josep Maria Mainat, en una fotografia d'arxiu publicada per ell a Twitter / ElCaso.cat

La pena, pactada entre les parts i acordada per un tribunal de jurat abans de celebrar-se el judici, queda suspesa durant dos anys si la processada no torna a ser condemnada per un altre delicte. Dobrowolski tampoc podrà acostar-se a Mainat durant dos anys i set mesos.

La defensa de Dobrowolski va demanar la llibertat de la dona

La defensa de la dona, després del pacte de la condemna, va demanar la llibertat de la dona i l'acusació i la fiscalia no s'hi van oposar. La jutgessa la va deixar en llibertat amb la prohibició de comunicar-se i acostar-se a Mainat, prohibició de sortida d'Espanya i personació periòdica al jutjat. Aquest dijous a la tarda va sortir de la presó.

La dona té pendents diverses causes per les desavinences amb Mainat i també pels altres assalts a pisos de Mainat. La causa per l'intent d'assassinat també segueix en marxa. El cas Mainat, una telenovel·la que va sumar al seu elenc de personatges gent molt curiosa, encara no s'ha acabat, tot i que la potència narrativa s'ha rebaixat.