Un terrible accident ha commocionat els milers d'espectadors que el passat dijous, 28 de juliol, van acudir a veure l'actuació del popular grup Mirror a la ciutat de Hong Kong. Durant l'actuació, una de les múltiples pantalles gegants LED que adornaven l'escenari va desplomar-se sobre els cantants i ballarins, ferint-ne a tres. Un d'ells, que va ser esclafat per la pantalla, està ferit de gravetat a causa del fort cop al coll, i els altres dos van patir ferides lleus. Els tres ferits, dos dels quals estaven conscients, van ser traslladats d'urgència a l'hospital més proper, tot i que el pronòstic del ballarí que va rebre l'impacte de la pantalla és greu. L'incident també ha deixat tres persones del públic ferides. El concert va suspendre's immediatament després de l'accident. 

El concert de la popular 'boy band' Mirror quedarà en el record tant dels intèrprets com dels assistents per l'accident que ha deixat un total de sis persones ferides. L'estadi Hong Kong Coliseum acollia la quarta actuació del famós grup que, des de l'any 2018, és un fenomen de masses a l'antiga colònia britànica, però el que havia de ser una vetllada memorable va passar a convertir-se en un autèntic malson. L'escenari estava decorat per múltiples pantalles LED gegants que, subjectades per cables, retransmetien les imatges dels cantants i ballarins. A les 22:35 de la nit (les 16:35 a Espanya), una d'aquestes pantalles va desplomar-se inexplicablement sobre el grup, esclafant-ne un component i ferint-ne dos més. El vídeo que mostra l'horror de l'accident ràpidament s'ha viralitzat i ha fet la volta al món. 

Crits d'horror i angoixa en desplomar-se la pantalla

El vídeo, enregistrat i difós pel periodista Ezra Cheung, capta a la perfecció com, en qüestió de segons, el concert va transformar-se en horror. Una de les pantalles gegants va desprendre's dels cables que la subjectaven i va caure a plom, esclafant el ballarí que es trobava en aquells instants just a sota de l'objecte, i ferint-ne uns altres dos en el moment d'inclinar-se. Segons han confirmat mitjans locals, l'incident també va provocar que tres persones del públic resultessin afectades, principalment a causa d'atacs d'ansietat i pànic.

En el vídeo enregistrat pel periodista, s'observa caure la pantalla sobre el ballarí, que immediatament cau a terra a conseqüència de l'impacte, entre els crits d'espant i horror dels assistents, que es temien el pitjor. Afortunadament, tot i que el pronòstic del ballarí més greument ferit no és optimista, per ara continua viu i està estable. Alguns mitjans apunten que el noi està ingressat a l'hospital en un coma induït, després del fort cop que va rebre al coll.

No és el primer accident que la 'boy band' pateix

El grup musical Mirror, format per dotze cantants, no està de sort. Aquest accident, si bé és el més recent i aparatós, no és el primer que pateix la banda musical des dels seus inicis, l'any 2018. Només el passat dilluns, dos components del grup, que actuaven suspesos a l'aire subjectats en una estructura, perdien l'equilibri. L'endemà, el dimarts, un altre membre de la 'boy band', que just actuava al mateix estadi on ha succeït el fatídic accident, queia des d'una alçada d'un metre, en intentar apropar-se a parlar amb els seus fans. Els seguidors del grup reclamen, precisament, que es revisin els protocols de seguretat de l'estadi Hong Kong Coliseum i les condicions dels mateixos artistes, després que hagin patit tants accidents laborals.