Moments de commoció i nervis aquest diumenge a l'aeroport d'Eivissa després que una dona britànica de 54 anys s'hagi autolesionat amb unes tisores davant de tothom. Els fets han tingut lloc pocs minuts abans de les dotze del migdia, en un moment en què les instal·lacions estaven abarrotades de gent, quan la dona ha entrat en una farmàcia i ha comprat unes tisores. Instants després, sense arribar a sortir de la botiga, se les ha començat a clavar al coll davant la perplexitat de tothom. Ràpidament, els treballadors de l'establiment han fet un crit d'alarma i els efectius de la Guàrdia Civil que hi ha dins l'aeroport s'han desplaçat fins allà corrent per aturar la dona.

En estat crític a l'UCI

Els agents han aconseguit que es deixés d'apunyalar a ella mateixa i li han fet les primeres assistències fins a l'arribada dels sanitaris del SAMU 061. L'equip mèdic l'ha atès i, un cop estabilitzada, ha estat traslladada d'urgència en ambulància a l'hospital Can Misses, on ha ingressat en estat de gravetat, tot i que estable. Després d'un temps en observació, però, l'han acabat ingressant en estat crític a la Unitat de Cures Intensives (UCI), on es troba sota l'atenta supervisió dels metges, tal com han informat des de l'Àrea de Salut de les Pitiüses.

En el moment del succés, que ha provocat moments de tensió a l'aeroport d'Eivissa, a l'interior de la farmàcia, a més dels treballadors, també hi havia clients que han vist l'escena de molt a prop. Segons apunta Diario de Ibiza, tant el terra de l'establiment com el passadís exterior han quedat plens de sang i els empleats les han hagut de netejar per intentar recuperar la normalitat. Els efectius de la Guàrdia Civil han pres declaració als testimonis per intentar esclarir com s'han produït els fets. De moment, es desconeixen els motius pels quals la dona s'ha autolesionat.