Un grup de joves ha atacat Jack Woolley, esportista olímpic irlandès, a Dublín. El jove va competir en taekwondo en els Jocs Olímpics de Tòquio. A causa d'un cop de puny, va rebre una intervenció quirúrgica de reconstrucció facial.

Va compartir les imatges del seu estat per Instagram

Woolley, de 22 anys, ha compartit el que va passar per xarxes socials i les imatges han commocionat la comunitat d'Instagram. En elles, apareix amb la cara destrossada i totalment ensagnat després d'haver estat assaltat per un grup de persones. 

Jack Woolley / @jack_woolley_tkd

A causa d'un cop de puny, va haver de rebre una intervenció quirúrgica de reconstrucció facial / @jack_woolley_tkd

Els fets van tenir lloc el 13 d'agost. Woolley va quedar amb un amic per sortir a sopar i a prendre alguna cosa. Quan estava tornant a casa, un grup de 8 a 12 homes i dones van començar a pegar a tothom que era al passeig al costat del Riu Liffey, entre ells aquest jove. Els agressors tenien aproximadament 20 anys, segons ha explicat el Jack.

Un grup va pegar de forma aleatòria tots els que passejaven per la zona

El noi explica que van ser uns atacs aleatoris a la gent que estava caminant per allà. Ell va rebre un cop de puny a la cara i els agressors van continuar apallissant tots els que es trobaven pel passeig.

Després d'haver estat colpejat, Woolley va trucar a una ambulància perquè el portessin a l'hospital. Una vegada en el centre mèdic, els sanitaris li van realitzar una intervenció quirúrgica per a una reconstrucció facial, segons ha explicat el mitjà local IrishTimes.com.

Jack Woolley / @jack_woolley_tkd

Va rebre un cop de puny a la cara i els agressors van continuar apallissant tots els que es trobaven pel passeig / @jack_woolley_tkd

No han detingut a ningú i la investigació continua

Annette Woolley, la mare de la víctima, ha agraït tots els comentaris de suport cap al seu fill i diu que "podria haver estat molt pitjor".

Les autoritats estan investigant els fets per aclarir els fets i poder identificar els autors de l'atac.

Detingut per donar cops de puny i agredir els sanitaris del Clínic

Uns fets similars van tenir lloc el 9 d'agost a Barcelona. Un home va ser detingut per una agressió als treballadors de l'hospital Clínic. L'arrestat va donar un cop de puny a una infermera i va tirar a terra un administratiu.

Tot va començar per l'ingrés d'un pacient a l'UCI. L'home va entrar amb dues persones, el seu fill i la tia, però només podia acompanyar-lo una. En aquell moment, els treballadors de l'hospital van demanar que un dels dos se n'anés. Immediatament, el fill del pacient va donar un cop de puny a una infermera i va agredir un administratiu, explica Metròpoli Oberta.

Els Mossos d'Esquadra van rebre un avís i van anar cap a l'hospital. Quan van arribar, van detenir el presumpte agressor de dos delictes, desobediència a l'autoritat i d'atemptar contra el personal sanitari.