Un home de 31 anys ha estat detingut per la Policia Local de Cambrils com a presumpte autor d'un delicte d'homicidi en grau de temptativa després que intentés apunyalar un venedor de l'ONCE en aquest municipi del Baix Camp. Els fets van tenir lloc el passat dimecres, 15 de novembre, al voltant de les cinc de la tarda, a la plaça de Carles Roig. Per causes que es desconeixen, el detingut i el venedor de cupons van començar a tenir una discussió. El primer, amb una actitud molt violenta, li va treure unes tisores al treballador i se les va intentar clavar al coll. Posteriorment, va marxar.

Testimonis dels fets van alertar els serveis d'emergències i fins al lloc es va desplaçar una patrulla de la Policia Local de Cambrils. Malgrat que l'atac s'havia produït en un lloc molt sensible com el coll, en què un tall a la jugular podria provocar que morís dessagnat en pocs minuts, només va patir un patir ferides lleus i superficials, ja que no l'havia atacat amb molta força. La víctima va ser traslladada a l'Hospital Lleuger i va rebre l'alta aquella mateixa nit, segons detalla el Diari de Tarragona.

Agredeix un policia que l'anava a detenir

La Unitat Policial d’Atenció al Ciutadà i Instrucció d’Atestats de la Policia Local va obrir una investigació dels fets. Després de prendre declaració al venedor de l'ONCE i als testimonis oculars, van poder identificar l'agressor i van començar a buscar-lo. Un cop el van localitzar i es disposaven a detenir-lo, l'home es va intentar resistir i va començar a forcejar amb els policies, agredint un d'ells i provocant-lo algunes ferides. Finalment, però, el van arrestar. Se l'acusa d'un delicte d'homicidi en grau de temptativa, ja que l'apunyalament al coll podria haver matat el venedor, així com d'un delicte de resistència a l'autoritat amb l'afegit de lesions a un agent.