La Guàrdia Urbana de Lleida va detenir un home com a presumpte autor d'un delicte de lesions aquest divendres a Àger (Noguera). L'home hauria atacat amb unes tisores el seu company de pis perquè feia massa soroll.

El company de pis l'hauria atacat per darrere amb unes tisores

Un home de 41 anys va anar a comissaria divendres a la tarda per denunciar un presumpte atac del seu company de pis. La víctima va explicar que es trobava al domicili quan va tenir lloc l'agressió. Tot va començar quan un dels seus companys li va dir que feia massa soroll i que no el deixava dormir.

Després, el denunciant va decidir anar a una font propera. En aquell moment, el company de pis que s'havia queixat anteriorment, se li va apropar per darrere i li va clavar unes tisores al cap.

El presumpte agressor va atacar diverses vegades seguides la víctima. A més, quan es va protegir la víctima per evitar més danys, també va patir talls a les mans.

La Guàrdia Urbana va detenir l'agressor tres hores més tard de l'incident

Després de l'agressió, la víctima va ser traslladada al Centre d'Urgències d'Atenció Primària (CUAP) de Prat de la Riba. En el centre mèdic, el van tractar i li van curar les ferides que havia patit després de l'incident.

Els sanitaris li van posar diverses grapes als talls perquè es tanquessin les ferides. Tres hores més tard de l'atac, la Guàrdia Urbana de Lleida va aconseguir localitzar el presumpte agressor. Era un home de 30 anys i nascut en República de Guinea. Llavors, el van detenir com a autor d'un delicte de lesions.

Agressió brutal a la seva parella

Una altra agressió va tenir lloc a Màlaga el 27 de juliol. La Policia Local de Màlaga va detenir un home per pegar una pallissa a la seva parella mentre era a la banyera. Posteriorment, la va amenaçar i va tallar amb un ganivet de cuina alhora que li cridava: "O em mato jo o et mato a tu".

Els fets van tenir lloc al barri Cruz del Humilladero i la víctima era una dona de 41 anys. Ella i la seva parella, un home de 44 anys, es trobaven a la banyera quan li va començar a demanar diners.

Cotxe policial / Policia Local Màlaga

Imatge d'arxiu / Policia Local de Màlaga

Ella no va voler donar-li res i l'home la va treure de la banyera per colpejar-lo a la cara. La dona va explicar que l'home li va mossegar el llavi i la va amenaçar amb un ganivet de cuina mentre li deia: "O em mato jo o et mato a tu".

Va amagar el ganivet amb tall de serra en un armari

La policia va rebre un avís d'alerta al telèfon d'emergències 092. En arribar al carrer del domicili, els agents van sentir una dona plorar a través de les finestres obertes. L'home li cridava: "T'he pegat, sí, t'he pegat, però tu també m'has pegat".

La policia va trobar el ganivet que va utilitzar per atacar la dona en un armari. Era un ganivet de cuina amb tall de serra d'11,5 centímetres de longitud. Posteriorment, la policia va detenir l'home i el van portar a les dependències policials.