La Policia Nacional, en col·laboració amb els Mossos d'Esquadra, va detenir el passat 6 de setembre un jove de 29 anys acusat d'haver-ne agredit sexualment i sota submissió química un altre, per després robar-li tot el que portava a sobre, entre altres coses, les claus de casa seva. Els fets van ocórrer el 26 de juliol, durant una cita que víctima i agressor havien concertat a través d'una aplicació. L'endemà, l'home agredit va interposar la denúncia davant la policia catalana, i, després d'una intensa investigació, van poder localitzar el sospitós a Saragossa, on va acabar arrestat per la policia espanyola. 

Una cita Tinder que acaba malament 

Segons les declaracions de la víctima, havia conegut al detingut a través d'una app de cites estil Tinder. Després de diversos dies xatejant, van decidir veure's en persona, i van quedar en un bar del districte de Sant Andreu de Barcelona. Un cop allí, el presumpte agressor va afegir algun tipus de droga a la beguda de la víctima, fent que perdés per complet la percepció de si mateix, quedant a la mercè de l'altre home. 

En aquest estat, l'ara detingut va emportar-se la víctima a un lloc apartat, i el va sotmetre a pràctiques sexuals contra la seva voluntat, ja que no podia defensar-se ni negar-se degut a l'estat en què es trobava. Quan va acabar, li va buidar la cartera, emportant-se 500 euros en efectiu, així com el seu telèfon mòbil i les claus de casa, on també va entrar a robar. 

Detingut a Saragossa dos mesos després 

Després de tot això, el detingut va esfumar-se. La víctima va presentar la denúncia l'endemà, quan va despertar-se i es va adonar del que havia passat, però l'home ja havia desaparegut. Després de dos mesos d'investigacions, finalment el van poder identificar a Saragossa, i els agents de la Divisió d'Investigació Criminal (DIC) de la comissaria de Sant Andreu van emetre una ordre de detenció contra ell. D'aquesta manera, la Policia Nacional el va poder arrestar i retornar a Catalunya, i a hores d'ara està a l'espera de passar a disposició judicial.