Greu accident a la carretera BP-4654 al seu pas per Sant Agustí de Lluçanès. Un ciclista es troba en estat crític després que aquest dijous al matí hagi topat amb un camió al quilòmetre 8,5 de l'esmentada via interurbana que creua el petit municipi. En tenir coneixement dels fets, els Mossos d'Esquadra s'han adreçat fins al lloc dels fets amb un total de quatre indicatius, mentre per part del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) han enviat dues unitats terrestres. La policia catalana encara està fent la reconstrucció de l'incident per determinar què ha passat exactament i s'ha obert una investigació al respecte.

Els facultatius sanitaris del SEM traslladats fins a Sant Agustí de Lluçanès han assistit inicialment al ciclista. Per les greus ferides, finalment, han decidit traslladar-lo en un helicòpter medicalitzat a l'Hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona en estat crític i on està sent atès durant aquest dijous, hores després del sinistre viari. Respecte al camioner, no consta que hagi necessitat atenció mèdica. 

Accidents de ciclistes a les carreteres de Catalunya

L'últim accident greu d'un ciclista a les carreteres catalanes va tenir lloc el passat dijous 31 d'agost al migdia a la carretera C-230a, al terme municipal de Sudanell (Segrià). En aquest cas l'impacte no va ser amb un altre vehicle de la via, sinó amb un ferro d'una barana de protecció. El sinistre, produït a tres quarts d'una al punt quilomètric 9 a l'altura d'un pont, va fer activar diverses patrulles dels Mossos d'Esquadra i del SEM. Els facultatius sanitaris, en arribar al lloc, van assistir l'home, de 63 anys i veí de Lleida, però no van poder fer res per salvar-li la vida. Pocs dies abans, un altre usuari de bicicleta va patir un xoc mortal amb un autocar a la GI-681 a Tossa de Mar (Selva), una via molt transitada per ciclistes a la Costa Brava.