Intervinguts 112 telèfons mòbils i tres ordinadors, un d'ells robat a Itàlia, en un autobús amb destinació al Marroc. Els Mossos d'Esquadra, durant un control, han immobilitzat un vehicle a Cambrils (Baix Camp) després de comprovar la documentació del transport i dels dos conductors. Tot semblava una actuació rutinària i cap dels tretze passatgers a bord no es va sobresaltar, però tot va canviar quan els agents van topar amb el carregament d'aparells electrònics. Aquests no van ser identificats pels viatgers, ni tampoc tenien propietari aparentment.

Així han intervingut material "sense propietari" a Cambrils

Els fets van succeir aquest dissabte al matí en la AP-7 al seu pas per Cambrils. Els Mossos d'Esquadra van interceptar aquest autobús cap a les vuit, mentre cobria la ruta entre Itàlia i el Marroc, dirigint-se en sentit sud cap al país nord-africà. Els dos conductors que anaven a bord tampoc no van poder documentar l'origen dels aparells electrònics, tenint en compte que aquests havien pujat a l'autobús a França per rellevar els xofers que havien conduït des del país transalpí. A més, constava que no havien conduït però el tacògraf va dir al contrari. Per això, van ser denunciats i multats amb 4.001 euros cada un per falsedat administrativa.

Tres patrulles de la comissaria de Cambrils es van desplaçar fins al lloc on era immobilitzat l'autobús per realitzar un registre exhaustiu de l'equipatge. Així van trobar els 112 telèfons mòbils i tres ordinadors portàtils sense propietari, un d'ells sostret a Itàlia, a més. Els Mossos d'Esquadra van intervenir el material electrònic i van obrir una investigació sobre això. Segons apunta Diari de Tarragona, l'autocar tenia matrícula del Marroc i va quedar immobilitzat a l'estació d'autobusos de Cambrils, donant-los dues alternatives als tretze passatgers a bord: seguir per altres mitjans el seu camí al país nord-africà o esperar que els conductors paguessin la multa i seguir amb aquest mateix vehicle.