De Barcelona a tot el món robant rellotges. Si aquest dijous es coneixia, ho va avançar ElCaso.cat, que dos lladres van robar un rellotge de més de 100.000 euros a l’exterior de l’Hotel Arts i del Casino de Barcelona, avui s’ha pogut saber que els lladres de rellotges que aprenen la professió a la capital de Catalunya després s’escampen per Espanya per seguir amb aquest il·lícit negoci. ElCaso.cat ha pogut saber que la Policia Local de Marbella ha detingut, en dues operacions policials diferents, quatre homes que vivien a Barcelona i en la seva àrea metropolitana i que havien anat fins a Andalusia per dedicar-se a robar rellotges. 

Lladres de rellotges de Barcelona a Marbella

Fa pocs dies agents de paisà de la policia de Marbella van identificar quatre persones que estaven en un cotxe vigilant persones amb rellotges d’alt valor. Quan van detectar que estaven sent vigilats per la policia els quatre que anaven al cotxe van intentar escapar, però els van poder interceptar. Quan van saber qui eren els lladres van veure que es tractava de veïns de Barcelona que estaven en cerca i captura per jutjats de Catalunya i els Mossos d’Esquadra per la seva presumpta relació amb el robatori de rellotges a la capital de Catalunya

Es tracta d’un home, M.B., de 37 anys, de nacionalitat algeriana, que estava en cerca i captura per part d’un jutjat de l’Hospitalet de Llobregat per un robatori amb violència. El segon detingut és un home de 36 anys, de nacionalitat francesa d’origen magrebí, M.R.Ch., que es va identificar amb una documentació falsa. També es va detenir un home de 31 anys, K.B., també amb una documentació falsa i, finalment, un home de 30 anys, de nacionalitat marroquina, M.R., que tenia penjada en la seva base de dades una ordre de detenció per part dels Mossos d’Esquadra per un robatori de rellotge a Barcelona. 

Dos lladres de rellotges més

Aquesta matinada la policia local de Marbella ha detingut, durant tasques de vigilància per prevenir aquest tipus de robatoris a la via pública, ha localitzat dues persones que en motocicleta estaven fent seguiment a persones amb rellotges d’alta gamma. Quan han iniciat el seguiment policial han intentat escapar i després d’una perillosa persecució, han acabat detinguts.

Es tracta d’un home de 29 anys, nascut a Jersey i resident a Barcelona, K.N., i també un home de 31 anys, A.K., de nacionalitat polonesa. Els agents han pogut intervenir tres rellotges d'alta gamma de la marca Rolex amb un valor global que supera els 50.000 euros. Els detinguts han estat entregats a la Policia Nacional, que seguirà amb la investigació dels fets.