Una dona de 55 anys i sense antecedents policials ha acabat detinguda per la Guàrdia Civil com a presumpta autora dels robatoris a l'interior de dos domicilis d'Alfacar, a Granada. La propietària dels immobles viu lluny de la població, tot i que hi va habitualment. Durant l'última d'aquestes visites, però, es va endur una inesperada i desagradable sorpresa. Quan va arribar al domicili, va veure que la porta del carrer estava oberta i, en accedir-hi amb precaució, va trobar una dona a la cuina vestida amb la seva roba i que, després de buidar els armaris, estava ficant totes les peces en bosses d'escombraries.

En veure que l'havien enxampat, la lladre va fugir corrent, mentre que la propietària va alertar dels fets a la Guàrdia Civil. Diversos agents del cos armat es van desplaçar fins al domicili i van dur a terme una primera inspecció ocular. Els investigadors van comprovar que els assaltants havien aconseguit entrar al domicili trencant la reixa que hi havia instal·lada a la finestra de la cuina. De l'interior, se n'havien endut un televisor, eines, mobles i força roba. A més a més, també havien assaltat la casa de la seva mare, just al costat, d'on s'havien endut tot el mobiliari.

Havien buidat les dues cases amb un camió de mudances

Diversos veïns de la zona van explicar als agents de la Guàrdia Civil que els dies anteriors havien vist un camió carregant tots els objectes robats dels dos habitatges, però van pensar que devien estar fent una mudança i no van veure res que els fes sospitar que es tractava d'un robatori. Agents de la policia científica van trobar diferents empremtes dactilars dels habitatges, fet que apunta que hi hauria diversos lladres, entre els quals la dona que va ser enxampada vestida amb la roba de la víctima. Aquesta persona ha estat l'única que de moment ha pogut ser identificada i detinguda. La investigació segueix oberta per tal de descobrir qui més hi ha implicat en els dos assalts i poder-los detenir.