Una àvia de 85 anys demana ajuda en una nota a la infermera que li posa la vacuna contra la Covid-19. "Ajudeu-me, si us plau, estic segrestada per la meva filla i el seu marit" deia la dona a la carta que la va salvar.

Una àvia demana ajuda en vacunar-se

El procés de vacunació ha estat un dels fets més importants durant la pandèmia causada per la Covid-19.

Les imatges de les vacunacions massives han passat de ser sorprenents a ser del tot quotidianes. Però aquest cas ha sorprès els sanitaris d'Iztapalapa, al Mèxic.

Es tracta del cas d'una àvia de 85 anys, a qui van portar al centre de salut per ser vacunada el passat diumenge. Després de rebre la dosi, la dona va entregar un paperet a la infermera que l'havia inoculat.

Una carta desesperada després de rebre la vacuna

La sanitària va descobrir un angoixós missatge: "Ajudeu-me, si us plau, estic segrestada per la meva filla i el seu marit". I la pitjor part era que els presumptes segrestadors eren les dues persones que l'havien acompanyat al centre sanitari.

Carta anciana secuestrada / Excelsior

Segresten una àvia de 85 anys i ella demana ajuda en una carta a la infermera que la vacuna contra el coronavirus / Excelsior

"Fa un any que estic tancada i no em deixen sortir ni a la porta de casa... Si us plau, us demano que em traieu d'aquí" acabava la nota en què relatava que vivia en unes condicions deplorables i que la humiliaven contínuament.

"Ajudeu-me, si us plau, estic segrestada"

La infermera va entregar la nota als agents de la Secretaria de Seguretat Ciutadana del districte, que vigilaven la zona, i van aconseguir detenir les dues persones acusades per l'àvia.

Es tractava d'una dona de 39 anys que va ser identificada com la seva filla i un home de 59, identificat com la parella de la detinguda.

Van ser posats a disposició del Ministeri Públic corresponent, que definirà la seva situació jurídica i realitzarà una investigació per esclarir els motius i les condicions del presumpte segrest de l'àvia.

Pel que fa a la víctima, va ser custodiada per un organisme de protecció de víctimes de la localitat i es troba sana i estalvia fins que el procés judicial acabi i s'aclareixi la situació.