Alliberen una noia de 23 anys que feia dos anys que estava segrestada pel seu marit a l'interior del seu pis a Madrid: l'home l'agredia i l'amenaçava de mort.

Segrestada pel seu marit a Madrid

La Policia Nacional ha alliberat una jove de 23 anys que feia dos anys que estava segrestada pel seu marit al seu domicili a Madrid. L'home, de 27 anys, tancava amb clau quan s'anava a treballar. La jove ha relatat que també l'agredia i amenaçava de matar-la i tornar després a Bangladesh, el país d'origen de tots dos, i matar a la seva família.

Un amic d'Alacant l'ha salvat

Els agents van acudir al lloc, al districte d'Arganzuela aquest diumenge a la tarda després que un amic de la víctima truqués des d'Alacant a Emergències 112 per a comunicar que la jove era víctima de violència de gènere des de feia temps, segons fonts de la Prefectura Superior de la Policia de Madrid.

La dona els va explicar que feia dos anys que no sortia del domicili, i que el seu marit l'agredia físicament, a vegades fins i tot amb ganivets de cuina. Els policies van poder observar lesions en la cara, cos i cap de la víctima.

Detenido / GatoDesing

Un home detingut per agredir i segrestar durant dos anys la seva parella a Madrid / GatoDesing

Detenció il·legal i maltractaments

Instants després, van detenir al seu marit com a presumpte autor dels delictes de detenció il·legal i maltractaments. Els veïns han explicat a la policia que no l'havien vist mai, algun tan sols alguna vegada.

L'arrestat és presumpte autor d'un delicte de violència de gènere i es podria enfrontar a sancions econòmiques molt elevades i penes de presó pels fets. La Policia Nacional ha obert una investigació i està intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets.