El pilot de Fórmula 1 Carlos Sainz ha patit un robatori aquest diumenge quan sortia de l'hotel on s'allotjava a Milà, on es trobava amb motiu del Gran Premi d'Itàlia de Fórmula 1. Tres joves d'origen marroquí i d'entre 18 i 20 anys, li van envoltar just quan abandonava l'establiment i, després de distreure'l, li van arrencar del canell un rellotge valorat en 300.000 euros. L'esportista no es va deixar intimidar, però, i va llençar-se a la persecució dels tres lladres, que havien arrencat a córrer en obtenir el botí. 

Els fets van tenir lloc al voltant de dos quarts de nou del vespre, a les portes de l'hotel Armani, situat al carrer Manzoni de la capital de Llombardia. El pilot es trobava en companyia del seu mànager, quan els tres joves van cometre el furt. En adonar-se del que acabava de succeir, Sainz va anar darrere dels lladres, i va poder retenir un d'ells, el que portava el seu rellotge, un Richard Mille del model Alexander Zverev, mentre uns transeünts bloquejaven el pas als altres dos. 

La policia ha detingut els lladres 

Mentre Sainz retenia l'autor material del robatori, els altres dos aconseguien sortejar la gent que intentava barrar-los el pas. No obstant això, aquesta retenció va donar temps suficient a la policia italiana per arribar al lloc dels fets, i han detingut tots dos a pocs metres, un al carrer della Spiga i l'altre al Pietro Verri. El pilot de Ferrari ha presentat una denúncia formal després de l'arrest dels tres joves delinqüents, i ha explicat en primera persona aquest succés al seu compte de Twitter, i ha agraït l'ajuda de les persones que li van assistir, així com els missatges de suport dels seus fans.