Stephen Curry és un dels esportistes de moda, el base dels Golden State Warriors s'ha convertit en el millor triplista de la història de l'NBA recentment superant Ray Allen. A més, cada partit que passa està sent una nova exhibició del d'Akron.

Recentment, ha deixat la seva marca en 3.004 triples anotats, després de sumar-ne cinc més en el partit que va enfrontar al seu equip i als Denver Nuggets del serbi Nikola Jokic, l'MVP de la passada temporada a l'NBA.

La història de Curry és la d'un jugador del qual es creia que no seria més que un bon tirador i ha acabat convertint-se en un dels millors bases de la història de l'NBA. Ha estat en Golden State Warriors durant tota la seva carrera professional i ha estat campió tres vegades. A més, és el jugador amb més punts i assistències de la història de la seva franquícia.

La fortuna de Stephen Curry

El base dels Warriors és una estrella mediàtica i esportiva. A més, ha aconseguit guanyar molts diners gràcies als seus mèrits esportius durant els 12 anys que porta a l'NBA. Ha estat el primer jugador en tota la història de la competició en firmar dos contractes de més de 200 milions de dòlars cadascú.

Aquesta temporada va decidir renovar amb els Golden State Warriors per cinc temporades més. En total guanyarà 228 milions de dòlars per cada una de les campanyes que li queden fins a 2026, en total guanyarà 59,6 milions anuals fins que finalitzi la seva vinculació amb l'equip de la seva vida.

Curry Ep (1)

Curri amb LeBron James / Europa Press

Té diversos patrocinadors com la marca esportiva Under Armour, que va apostar per ell quan era molt jove i han tingut una relació molt positiva per a ambdues parts. De fet, Curry és l'única gran estrella de l'NBA que no està patrocinada per Nike.

Segons Forbes, Curry va ingressar prop de 35 milions de dòlars l'any passat pels seus contractes publicitaris. Marques com JPMorgan Chase, Brita, Vivo i PressPlay han treballat amb el base dels Warriors, ja que és una figura summament popular i és dels pocs jugadors de bàsquet que pot igualar l'impacte mediàtic de LeBron James o Kevin Durant.

En què gasta els seus diners Curry?

Stephen Curry és un gran fan dels cotxes d'alta gamma i al seu garatge té vuit cotxes de luxe entre els quals destaquen un Mercedes G55 valorat en uns 110.000 euros, un Porsche GT3, que costa uns 225.000 euros i un Porsche Panamera que pot comprar-se per uns 105.000 euros.

El guanyador de dos premis MVP de l'NBA té també una espectacular mansió a Alamo, Califòrnia de 9200 metres quadrats. L'habitatge de la família Curry està valorat en 5,7 milions de dòlars (poc més de 5 milions d'euros). La casa té sis dormitoris, una sauna, diverses piscines, grans jardins i fins i tot una casa per a convidats.

No és l'única propietat que té el base dels Warriors, també va comprar un apartament a Oakland de tres habitacions, una casa a Ordina en la qual té la seva pròpia vinya i una mansió ubicada a Walnut Creek.

Fa uns mesos va decidir gastar 180.000 dòlars en un NFT. La imatge en qüestió és la d'un mico de color blau de la col·lecció de Bored Ape Yacht Club de BAYC. El base dels Warriors utilitza aquesta fotografia com a avatar a Twitter.