Fatal accident aquest diumenge al vespre a l'autopista AP-7 a l'Ampolla. Per culpa de l'incendi que va cremar al voral de l'autopista, a la zona del Circuit de Calafat, es van generar retencions a la zona de l'Ampolla, al Baix Ebre.

Un camioner, per causes que s'estan investigant, no va frenar a la retenció i va encastar-se contra sis cotxes que tenia davant. La pitjor part se la va emportar el primer cotxe que va impactar, on viatjava una dona i els seus dos fills, de 4 i 7 anys. La dona, de 39 anys i veïna de Mora d'Ebre, va morir.

Els dos menors van haver de ser excarcerats pels Bombers i van ser traslladats, crítics, a l'hospital Joan XIII de Tarragona, on segueixen en estat molt greu.

En l'accident també van quedar ferides set persones més per aquest accident en cadena provocat pel conductor del camioner, un home de 33 anys i de nacionalitat marroquina.

El conductor es va distreure

Les primeres investigacions que van fer els Mossos d'Esquadra de l'accident, que es va registrar al voltant de les vuit del vespre, tot sembla indicar que el conductor del camió no va poder frenar per culpa d'una distracció. La policia catalana va confirmar que el vehicle que va provocar l'accident no tenia cap avaria tècnica i tot apunta a la distracció del conductor.

L'home va resultar il·lès de l'accident i va ser detingut per una negligència greu, acusat d'un delicte d'homicidi per imprudència greu, tal com han explicat fonts dels Mossos d'Esquadra a ElCaso.cat.

El conductor, després de ser arrestat, va ser sotmès a les proves d'alcohol i drogues, donant resultat negatiu. Ha passat la nit a la comissaria de Tortosa i serà entregat al jutge que porta la investigació de l'accident en les hores vinents.

Dos menors morts en un accident a Vidreres

Diumenge negre. Dos menors d'edat –una nena de 13 anys i un nen de 4- van morir la matinada d'aquest diumenge en un xoc frontal entre dos turismes a la C-63 a Vidreres, a la comarca de la Selva.

Els Mossos d'Esquadra van detenir el conductor d'un dels vehicles, de matrícula alemanya, per dos delictes d'homicidi per imprudència greu i estan investigant les causes exactes del sinistre. Va morir la noia d'un dels vehicles i el nen d'un dels altres, una família de Sant Adrià de Besòs que anava a la segona residència.

Una de les víctimes mortals viatjava com a passatgera posterior en un dels vehicles en el qual anaven cinc persones més. L'altre menor que ha mort viatjava com passatger posterior en el segon cotxe que s'hi ha vist implicat, on anaven tres ocupants més. A conseqüència de l'accident, el menor ha resultat ferit crític i ha estat traslladat a l'Hospital Josep Trueta de Girona, on ha mort posteriorment.