Un camió ple de restes d'animals morts vessa part del seu contingut a l'avinguda Sant Jordi d'Olot, a La Garrotxa.

Veïns van gravar les fastigoses imatges del que va quedar enmig de la carretera.

Un camió vessa restes d'animals morts

Aquest dimarts a la tarda un camió que transportava restes d'animals morts, en plena avinguda Sant Jordi, en la cruïlla amb el carrer de Portbou, va vessar una part del seu contingut. Després, va continuar la marxa com si res.

Camión animales muertos Olot / No és un vial Olot

Un camió vessa restes d'animals morts a Olot / No és un vial Twitter

Els veïns van gravar les fastigoses imatges on el camió, en una frenada, perd part de la càrrega, un líquid marronós que segons informa el Diari de Girona, els veïns deien que "feia molta pudor" i segueix la marxa.

Després, la càmera s'apropa al contingut caigut al carrer, mostrant trossos d'òrgans i animals en descomposició.

Culpable enxampat a Olot

Va ser la plataforma veïnal "No és un vial" qui va denunciar els fets i publicar les imatges a Twitter, des d'on demanen una alternativa de pas per als camions de gran tonatge que passen per aquest carrer, que és residencial i un dels principals camins per anar a l'escola.

 

Per la seva banda, l'Ajuntament d'Olot va emetre un comunicat després de la denúncia pública on van anunciar que ja s'havia identificat el responsable dels fets i que els agents havien interposat una denúncia formal.

També asseguraven a Twitter que el responsable dels fets haurà de fer-se càrrec de les despeses ocasionades per la neteja del carrer.

Aquest incident va ser, segons declaracions dels veïns al citat mitjà, "només un més" dels que passen a l'avinguda Sant Jordi, en què el trànsit obert a grans camions ocasiona "retrovisors trencats, cotxes ratllats, motos a terra, femtes, soroll i males olors".