Un camió atropella mortalment un home a Sant Quirze del Vallès (Vallès Occidental). Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per esbrinar quines han estat les causes d'aquest accident.

Atropellen mortalment un home a Sant Quirze del Vallès

Els fets han passat aquest dimarts al matí a Sant Quirze del Vallès i els Mossos d'Esquadra de Sabadell (Vallès Occidental) han rebut l'avís a les 10:15: els alertaven que un treballador d'una empresa de residus havia estat atropellat per un camió i que es trobava ferit de molta gravetat.

La víctima és un home de 43 anys que treballava a l'empresa

Immediatament, s'han desplaçat efectius dels Mossos d'Esquadra, els Bombers de la Generalitat i els sanitaris del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i han pogut comprovar que la víctima mortal, un home de 43 anys i de nacionalitat espanyola, havia mort dins del mateix recinte de l'empresa quan un camió que estava fent marxa enrere l'havia atropellat mortalment.

Els mossos han posat els fets en coneixement del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Sabadell i del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, d’acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets.

Mossos d'Esquadra / Archivo

Un home mor atropellat per un camió en una empresa a Sant Quirze del Vallès (Vallès Occidental) i els Mossos d'Esquadra investiguen quines són les causes de l'accident / Arxiu

Un ciclista mor atropellat per una furgoneta a Cambrils

Malauradament, aquest no ha estat l'únic accident que ha passat aquest dilluns a Catalunya i, de fet, cap a les 17:43,  els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís d'un accident de trànsit mortal a Cambrils (Baix Camp). Els fets han passat al punt quilomètric 1.141 de la carretera N-340.

Arran de la incidència, s’han activat cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, una dotació dels Bombers de la Generalitat i dues unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM). Quant a l’afectació viària, la via ha estat tallada en els dos sentits durant mitja hora, i ara resta tallada en sentit nord.

Un motorista mor en xocar contra un cotxe a Collbató

El dia anterior, el diumenge, un motorista també va morir en un accident de trànsit a Collbató (Baix Llobregat). Per causes que encara s’estan investigant, un cotxe i una motocicleta van xocar frontalment i, a conseqüència de l’accident, va morir el motorista

 

Moren 111 persones a la xarxa viària interurbana de Catalunya

Amb aquesta víctima, són 111 les persones que han mort en accident de trànsit aquest 2021 a la xarxa viària interurbana de Catalunya, segons les dades provisionals del Servei Català de Trànsit.