Els bussejadors de la Guàrdia Civil han trobat aquest diumenge en l'emabassament de Castrelo de Miño (Ourense) el cadàver d'un noi de 23 anys que es buscava després de perdre'l de vista els seus amics i parella en ficar-se a l'aigua de matinada.

El jove es va banyar de matinada

Segons informa el 112 Galícia, el cos ha estat recuperat a les 8,30 hores d'aquest diumenge. La seva desaparició havia estat notificada cap a les 2,00 hores del matí, moment en què la parella del jove contactava amb el servei d'emergències per demanar ajuda. Havia perdut de vista el noi després de ficar-se a l'embassament.

A més dels mitjans sanitaris, van formar part d'aquest operatiu, que va coordinar la Guàrdia Civil, els Bombers de Carballiño, els membres del GES de Ribadavia i els efectius de Protecció Civil de la localitat.

Un equip del grup d'Intervenció Psicològica en Catàstrofes i Emergències (GIPCE) s'ha desplaçat al lloc dels fets per prestar ajuda a la parella i als companys que es trobaven amb el noi en el moment de la desaparició.

Mor ofegat un home de 70 anys a la platja d'Empuriabrava

Un home de 70 anys d'edat i de nacionalitat francesa va morir dissabte al matí a la platja d'Empuriabrava, a Castelló d'Empúries (Alt Empordà), segons ha informat Protecció Civil.

Platja d'Empuriabrava / Valras-Plage & Sorède

Platja d'Empuriabrava / Valras-Plage & Sorède

L'avís al telèfon d'emergències 112 es va rebre a les 11:16 hores. L'alertant va informar que un home s'hauria trobat malament i hauria caigut inconscient quan entrava a l'aigua. Immediatament el servei de socorrisme el va començat a ser reanimat fins a l'arribada del SEM, que va seguir amb les tasques de reanimació fins a certificar la seva mort.

La platja d'Empuriabrava disposa de servei de vigilància i en el moment dels fets la bandera que onejava era la groga.

Mor ofegat un nen de 4 anys en una platja de Múrcia

Un nen de 4 anys va morir aquest dissabte a la platja de Los Narejos, en Los Alcázares (Múrcia) a causa d'una síndrome d'immersió, van informar fonts del Centre de Coordinació d'Emergències.

Els fets van ocórrer cap a les 20.30 hores, quan diverses trucades al telèfon 112 avisaven que havien tret de l'aigua a un nen que es trobava inconscient, per la qual cosa sol·licitaven assistència sanitària de forma urgent.

Els sanitaris van confirmar la mort del nen per síndrome d'immersió i van romandre al lloc a l'arribada de l'autoritat judicial, que va ordenar l'aixecament del cadàver.