La Guàrdia Urbana de Barcelona ha detingut tres traficant de drogues que actuaven al metro de Barcelona. El passat dijous, al voltant de les vuit del vespre, agents de paisà que estaven patrullant per l'interior d'un comboi de la línia 1 van reconèixer un narcotraficant per anteriors intervencions que havien fet. L'home estava acompanyat de dues persones més. Una d'aquestes tenia una bossa amb una capsa a l'interior i li va lliurar a un dels seus companys el que semblava ser una substància estupefaent. La persona que el va rebre, se la va ficar pel nas i li va retornar la bossa.

Davant aquesta acció, els agents de paisà es van apropar als tres sospitosos i els van demanar que s'identifiquessin. Posteriorment, per no molestar la resta de viatgers del metro, els van demanar que baixessin a la següent parada, l'estació del Clot. Allà, els van escorcollar i van poder comissar 467 grams d'èxtasi, 22 grams de cocaïna, una peça d'haixix, així com altres drogues no especificades. A més, els agents també van intervenir 2.240 euros en efectiu que els traficants duien a sobre. Per aquest motiu, se'ls va detenir a tots tres com a presumptes autors d'un delicte contra la salut pública per tràfic de drogues.

drogues metro barcelona
Els traficants duien a sobre èxtasi, cocaïna i haixix. / Guàrdia Urbana de Barcelona

Enxampats in fraganti fent un intercanvi de drogues en un banc de Sants

L'actuació al metro de Barcelona, no ha estat l'única en què agents de la Guàrdia Urbana han enxampat un narcotraficant in fraganti aquesta setmana. El passat dilluns, cap a dos quarts de deu de la nit, una patrulla va detectar dos homes en actitud sospitosa asseguts en un banc del carrer de Sants. Un dels homes va lliurar una motxilla a l'altre, que li va retornar una gran quantitat de diners a canvi que es va ficar dins la roba interior. Els agents van decidir identificar i escorcollar els dos homes. A l'interior de la bossa que portava un d'ells hi van trobar, 312,35 g de ketamina, 25,22 g de metamfetamina, 109,90 g d'èxtasi i 31,22 g d'heroïna, mentre que l'altre home duia un sobre amb 500 euros en efectiu. Tots dos, de 33 i 36 anys, van ser arrestats.