Els Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Barcelona cacen al motorista que va penjar vídeos a les xarxes socials circulant a 170 quilòmetres per hora per Barcelona, segons ha avançat ElCaso.cat. Els dos cossos van identificar la setmana passada el conductor de la motocicleta que conduïa de manera temerària per la capital catalana i l'àrea metropolitana. Es tracta d'un jove de 23 anys i veí de Barcelona que va publicar les imatges amb una Yamaha Tmax per alguns carrers a gran velocitat i que aquest mitjà, com es pot veure al següent vídeo, va recuperar d'Instagram.

 

El jove que publicava les imatges a les seves xarxes socials, especialment a Instagram, té només 23 anys i és veí de la capital de Catalunya. Els vídeos que ha recuperat ElCaso.cat posen els pèls de punta i, per la velocitat i les maniobres que fa el conductor, es pot intuir el perill al qual exposa a la resta d'usuaris de la via, tant conductors com vianants. Entre els carrers on agafa més velocitat a les gravacions, es distingeix Aragó, fent ziga-zagues entre els vehicles que circulen per allà. Ara, ha estat localitzat i identificat per un equip conjunt dels Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Barcelona.

Identificat amb una vintena de delictes

Un cop identificat va ser localitzat i citat per prendre-li declaració policial i finalment va quedar investigat per onze delictes contra la seguretat viària, dels quals cinc són per excés de velocitat penalment punible i sis per delictes de conducció temerària. La motocicleta, va passar a disposició judicial. 

Les investigacions es van iniciar arran de queixes de ciutadans que van fer arribar als investigadors i mitjans de comunicació, com ElCaso.cat, el perfil d’una xarxa socials on el jove penjava els vídeos de les seves conduccions a gran velocitat pels carrers de Barcelona i l’Àrea Metropolitana de Barcelona, motiu pel qual es va crear un equip conjunt d’investigació.