Els Mossos d'Esquadra van detenir aquest dissabte un lladre molt oblidadís que s'havia descuidat una bossa plena d'objectes robats en una de les cases que acabava d'assaltar al centre de Barcelona. L'ara detingut va tornar al pis l'endemà d'haver comès el furt, perquè s'havia adonat que li faltaven uns aparells electrònics que havia sostret d'altres pisos el mateix dia. Va entrar i sortir exitosament de l'habitatge, però, desgraciadament per a ell, es va creuar amb l'inquilí al carrer. Aquest va reconèixer la bossa, i va avisar immediatament a la policia. 

El pis al qual el lladre es va veure obligat a tornar es troba al carrer de la Ciutat de Balaguer, al districte de Sarrià-Sant Gervasi, i la víctima se'l va trobar, acompanyat d'altres dues persones, just quan tornava a casa seva. Reconeixent la bossa que portava el lladre, va decidir seguir-lo durant una estona, fins que el sospitós va girar pel carrer Bisbe Sivilla, on li va perdre la pista. Gràcies a unes imatges gravades amb el mòbil, els Mossos d'Esquadra van poder identificar l'home poques hores després. 

Responsable d'altres tres robatoris 

Una patrulla dels Mossos es va personar ràpidament al lloc, i van arribar just a temps per veure com el sospitós i els seus dos acompanyants intentaven fugir, dos d'ells amb cotxe i l'altre a peu. Després d'una breu persecució, els agents van poder detenir un d'ells, a qui van poder relacionar amb altres tres robatoris a domicilis que s'havien denunciat el mateix dia a la zona. L'arrestat va ser acusat d'haver comès quatre robatoris amb força a domicilis, un delicte de conducció temerària i un altre d'atemptat contra els agents de l'autoritat, ja que va intentar agredir els policies per evitar ser detingut. 

A hores d'ara la investigació continua oberta per poder identificar i localitzar els altres dos presumptes lladres que van aconseguir escapar de la policia catalana.