Un caçador dispara per error contra un home de 34 anys que estava passejant pels afores d'Argentona (Maresme): la víctima ha quedat ferida de gravetat i hi ha una investigació oberta per esbrinar les causes de l'accident. Els fets han passat aquest dissabte al migdia i l'home ferit és un veí de Vilassar de Mar (Maresme) que havia sortit a fer un volt amb la bicicleta.

El veí de Vilassar estava a la zona de la Brolla de l'Abril, a prop de Can Pins, a Argentona. La víctima havia anat a fer un tomb amb la bicicleta per la zona, on acostumen a haver-hi activitats de caça autoritzades. Mentre estava pedalejant, de manera accidental, va rebre un tret d'un dels caçadors.

Ingressat a l'hospital amb un pronòstic greu

Quan els policies locals del municipi van rebre l'avís, immediatament es van desplaçar fins al lloc dels fets. Van poder comprovar que el ciclista havia quedat ferit de gravetat. A causa del pronòstic de la víctima, aquesta va ser traslladada a l'hospital Vall d'Hebron a través de l'helicòpter medicalitzat del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), on actualment continua ingressat. 

"A les 13:30 ha tingut lloc un accident de caça amb resultat de persona ferida greu per arma de foc"

"A les 13:30 ha tingut lloc un accident de caça amb resultat de persona ferida greu per arma de foc. Els fets han tingut lloc al paratge conegut com a brolla de l'Abril, del veïnat de Pins, prop del terme municipal de Cabrils. Es tracta d'un veí de Vilassar de Mar d'uns 35 anys. La Policia Local ha fet acte de presència als pocs instants. El ferit circulava en bici per l'indret on es desenvolupava una cacera autoritzada quan ha resultat ferit. Ha estat traslladat per un helicòpter medicalitzat a l'hospital de la Vall d'Hebron", explica la Policia Local d'Argentona al seu compte d'Instagram.

Cazador Argentona / Policía Local Argentona

Un caçador dispara accidentalment contra un ciclista a Argentona (Maresme) i el deixa ferit de gravetat. La víctima és un veí de Vilassar de Mar (Maresme) / Policía Local Argentona

Més accidents de caça similars a Catalunya en els darrers mesos

No és la primera vegada que un caçador dispara de manera accidental contra un ciclista. De fet, fa uns mesos es va viure una situació molt similar a Massanes (Selva). L'home estava en una batuda de senglars i, per error, va disparar contra el ciclista, tot i que afortunadament no va patir ferides de gravetat. El dia abans d'aquests fets, un home de 40 anys que estava recollint pinyes va morir per culpa d'un caçador que li va disparar sense voler a Santa Maria de Martorelles (Vallès Occidental). Aparentment, un dels caçadors va disparar cap a uns matolls que es movien i va impactar contra un home que ja estava recollint els seus estris per marxar.