Desaparegut un dels mossèns del seminari de Solsona. En Xavier Castelló i Baille, nascut el 4 de maig del 1944 a Mollerussa (Pla d'Urgell), continua perdut des d'aquest dijous a la Vall de Lord (Solsonès). Els bombers el busquen després que l'home, que resideix al propi seminari de la capital comarcal, va anar a passar el matí al santuari de la Mare de Déu de Lord, a Sant Llorenç de Morunys, però no va tornar al migdia. Ell mateix va alertar els seus col·legues religiosos que així ho faria, però finalment no va ser així. Per això, els residents del santuari van trucar als cossos d'emergències a les 15.23 hores d'aquest 17 de novembre.

Continua la cerca del mossèn, després de ser suspesa aquesta nit per la intensitat de la pluja

Els bombers han reprès el dispositiu aquest matí després de suspendre'l aquest dijous a la nit, poc després de desaparèixer l'home, per la intensitat de la pluja que dificultava la visibilitat. El cos d'emergències ha tornat a buscar-lo des de dos quarts de set del matí, segons ha explicat l'ACN, amb 18 dotacions terrestres, entre elles un grup caní i un helicòpter.

L'ajuntament de Sant Llorenç de Morunys va publicar una foto de l'home a les xarxes socials poc després de l'avís rebut pels serveis d'emergències, a les 15.50 hores d'aquest dijous. "S'ha perdut aquest senyor a la Mola del Santuari, és un mossèn que estava allà dalt i ha sortit a fer un volt", diu el missatge publicat al seu Twitter. Tot i aquesta difusió per trobar el religiós de 78 anys, els bombers desaconsellen la participació de veïns en la recerca per la complexitat i l'orografia de la zona.