La policia britànica ha detingut un home que ha matat amb una ballesta la dona i dues filles del popular presentador de curses de cavalls de la BBC, John Hunt. Els fets van tenir lloc aquest dimarts, al voltant de les set de la tarda, al domicili de la família a Ashlyn Close, a Bushey, just al límit amb el Gran Londres. Quan els serveis d'emergències van arribar a l'habitatge es van trobar la dona del presentador, Carol Hunt, de 61 anys, i dues de les filles del matrimoni, Hannah i Louise, de 28 i 25 anys, ferides molt greus. Els serveis sanitaris van fer tot el possible per salvar-los la vida, però finalment les tres dones van acabar morint al mateix lloc dels fets.

Detingut l'autor del triple assassinat

Arran del triple assassinat, la policia britànica va obrir una investigació per esclarir els fets i trobar el presumpte autor, que va poder ser identificat poc després. Es tracta de Kyle Clifford, de 26 anys, i les autoritats van demanar col·laboració per tal de poder-lo localitzar, al mateix temps que s'alertava que podria ser perillós, ja que sospitaven que encara podria dur a sobre la ballesta que hauria fet servir per matar les tres dones. Finalment, aquest dimecres a la tarda ha pogut ser detingut al nord de Londres, on s'estava amagant. La policia no ha necessitat obrir foc, però l'home estava ferit i l'han traslladat a un centre hospitalari.

Per tal d'intentar saber que va passar al domicili, el superintendent detectiu Rob Hall de la Unitat de Crims Majors de Bedfordshire, Cambridgeshire i Hertfordshire ha fet una crida a tothom que pogués estar per la zona i presenciés alguna cosa perquè es posi en contacte amb la policia per explicar-ho als agents. Està previst interrogar els veïns durant els pròxims dies i s'han desplegat diverses patrulles pels carrers del barri davant la preocupació originada entre la gent pel triple crim. S'ha pogut confirmar que van ser assassinades amb una ballesta, tot i que no es descarta que es poguessin fer servir altres armes. Segons apunta The Sun, l'autor dels crims seria una antiga parella d'una de les filles assassinades.