Els Mossos d'Esquadra busquen un home que es dedica, presumptament, al conreu i tràfic de marihuana, però que és una mica despistat. La policia va entrar a final d'abril en una plantació de marihuana a Vidreres, a la comarca de la Selva, i va localitzar en una explotació exterior més de 3.500 plantes.

Concretament, la policia va trobar totes aquestes plantes a la zona forestal de Can Mundet. A més de desmantellar totes les plantes, l'enèsima plantació que la policia catalana troba en territori català d'aquesta droga, també es van trobar dos objectes que poden ser interessants per identificar els responsables de la droga. Si més no, segons fonts de la policia, de la persona o persones que s'encarregaven de ser els jardiners de la plantació.

Un permís de conduir i una fotografia

Els Mossos d'Esquadra van trobar el carnet de conduir d'un home Riccardo M., nascut l'any 2001, i també un mòbil amb una foto d'una persona de fons de pantalla. Els agents de la Unitat d'Investigació de la Selva Interior han difós la fotografia del fons de pantalla del mòbil que van localitzar a la plantació per demanar col·laboració a altres unitats del cos per poder identificar el presumpte responsable de la plantació de marihuana. També s'ha enviat a totes les unitats del cos el permís de conduir que va ser trobat a la plantació de Vidreres.

Riccardo

Imatge del permís de conduir trobat a la plantació de Vidreres / CME

De moment, encara no s'ha pogut identificar ni l'home que surt a la foto ni tampoc Riccardo M. La policia sospita que els dos estaven a la plantació, com jardiners, i que van poder escapar abans de l'arribada de la policia. El descuit els pot complicar la vida. De moment, la policia sap quina cara fan, més o menys, els dos. Ara falta que els trobin.