Busquen un home de 94 anys desaparegut a Lluçà (Osona): se li va perdre el rastre el divendres a la tarda quan va sortir a donar una volta, però no va tornar a casa.

Busquen un home desaparegut a Lluçà

"Des d'ahir a la nit els Bombers de la Generalitat busquem un home de 94 anys per la zona de Santa Eulàlia de Puig-oriol, a Lluçà (avís 22.08 h). Va sortir ahir a la tarda a fer un volt i no ha tornat", expliquen els Bombers de la Generalitat en una piulada.

Han activat 14 dotacions dels Bombers de la Generalitat per trobar el desaparegut

Han activat un dispositiu de recerca amb 14 dotacions dels Bombers de la Generalitat amb el Grup de Recolzament d'Activitats Especials (GRAE) de muntanya, Grup Caní de Recerca (GRCR) i el Grup de Suport Operatiu (GROS) sanitaritzat amb el Servei d'Emergències Mèdiques (SEM), Equip de Prevenció Activa Forestal (EPAG) i l'helicòpter de rescat. També Mossos d'Esquadra, Agents Rurals i voluntaris.

Bombers de la Generalitat / Carles Palacio

Busquen un home de 94 anys desaparegut a Lluçà (Osona): va sortir a passejar a la tarda i no va tornar i demanen col·laboració ciutadana per trobar-lo / Carles Palacio

"Col·laborem amb els Bombers de la Generalitat i la resta d'equips d'emergències en la recerca d'un home de 94 anys Lluçà per la zona de Santa Eulàlia de Puig-oriol", diuen els Mossos d'Esquadra al seu compte de Twitter.

Qualsevol persona que en tingui alguna pista, que truqui a Emergències 112

De moment, no s'ha fet difusió d'una fotografia del desaparegut, però qualsevol persona que en tingui alguna pista, que immediatament es posi en contacte amb els Mossos d'Esquadra o amb Emergències 112 per trobar-lo com més aviat millor. 

Sense rastre de Sandra Culli

Una altra dona que va sortir a passejar i que també se li va perdre el rastre va ser la Sandra Culli, una dona desapareguda a Vilassar de Mar (Maresme) el 26 de desembre del 2020. Va sortir a passejar, però ja no va tornar a casa i, tot i els esforços per localitzar-la, de moment, no l'han aconseguit trobar.

Troben un boletaire desaparegut a Maçanet de la Selva

Aquest dimarts, va desaparèixer un boletaire de 71 anys a Maçanet de la Selva (Selva). La seva desaparició va ser preocupant, ja que l'home té un estat de salut delicat i va estar més de 24 hores desaparegut, però afortunadament, el van aconseguir localitzar. 

Després d'un dia de recerca, el van trobar en una zona propera un havia aparcat el seu vehicle. A la recerca hi van participar Bombers, Mossos, Agents Rurals i Policia Local, que han pentinat zones rurals de Maçanet de la Selva, d'Hostalric, de Breda, de Sant Celoni i de Tordera.