Busquen un veí de l'Estartit (Baix Empordà) que ha desaparegut aquest diumenge a les Illes Medes: va entrar a l'aigua des d'una embarcació, però no va tornar a sortir. 

Busquen un veí de l'Estartit desaparegut a les Illes Medes

Els fets van passar el diumenge de la setmana passada cap a les 18:00, que va ser quan els agents van rebre l'avís d'una persona que els explicava que el seu acompanyant, un home de 41 anys i veí de l'Estartit, s'havia llençat a l'aigua des d'una embarcació i, en veure que no sortia, va decidir trucar a Emergències.

Illes Medes / ACN

Busquen un home de 41 anys i veí de l'Estartit (Baix Empordà) que ha desaparegut aquest diumenge quan estava en una embarcació amb un amic / ACN

La Guàrdia Civil i Salvament Marítim el busquen pel mar

Immediatament, el grup d'especialistes d'activitats subaquàtiques (GEAS) de la Guàrdia Civil i Salvament Marítim es van dirigir fins al lloc dels fets i van iniciar un dispositiu per intentar localitzar-lo. Malauradament, no el van aconseguir trobar. Aquest dilluns, el continuen buscant pel mar i, actualment, encara no l'han aconseguit localitzar.

Redueixen un home amb gas pebre a l'Estartit i el vídeo es fa viral

Fa un mes, a l'Estartit, la Policia Local de Torroella de Montgrí (Baix Empordà) va reduir un home amb gas pebre al mig del carrer, ja que estava tenint una actitud molt agressiva al carrer. Per aquest mateix motiu, va ser detingut pels Mossos d'Esquadra per atemptar contra els agents de l'autoritat, per un delicte de danys i per amenaces.

Tal com es pot veure en el vídeo, que ha corregut com la pólvora a les xarxes socials, l'home cau a terra després de ser ruixat amb el gas. Es tracta d'un noi de 26 anys i de nacionalitat espanyola, veí de Figueres (Alt Empordà) i que té molts antecedents policials.

Segueixen buscant el cadàver del noi assassinat a les Borges Blanques

Un altre succés rellevant d'aquests dies és el del crim de les Borges Blanques (les Garrigues). Aquest cap de setmana, uns homes es van presentar a la comissaria dels Mossos d'Esquadra de Lleida i els van dir que tenien una plantació de marihuana vigilada per un noi d'uns 20 anys, qui havia estat assassinat i havia aparegut mort amb una bossa al cap. 

Quan els agents es van dirigir fins al lloc dels fets van veure que a la plantació hi havia signes de criminalitat, però que no hi havia el cadàver del noi assassinat. De moment, hi ha tres detinguts per un delicte contra la salut pública, que asseguren que no tenen cap relació amb aquest homicidi, que està sent investigat pels Mossos d'Esquadra, que s'estan centrant a trobar el cos del desaparegut com més aviat millor.