Busquen un home que ha arrencat el braç a un altre amb una catana a l'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès). Tot ha començat per una baralla en un local ocupat i els Mossos d'Esquadra ja tenen identificat el presumpte autor dels fets, a qui estan intentant localitzar i detenir acusat d'un delicte de lesions.

Els fets han passat aquest dimarts en un local ocupat situat al carrer Pedraforca amb el carrer de les Bòbiles de l'Hospitalet de Llobregat. En aquest local hi vivien persones en risc d'exclusió social i, per causes que encara s'estan investigant, dos homes han començat a discutir.

Un home ataca la víctima amb una catana a l'Hospitalet i es queda sense braç

La discussió s'ha anat escalfant fins al punt que un d'ells l'ha agredit brutalment amb una catana fins a arrancar-li el braç. La víctima ha quedat greument ferida i ha ingressat a l'hospital Vall d'Hebron. 

Està identificat, però està sent complicat detenir-lo

Quan els Mossos d'Esquadra van rebre l'avís, es van desplaçar fins al lloc dels fets i van poder comprovar que el presumpte agressor havia fugit. Tot i que els agents el tenen identificat, segons expliquen fonts policials a ElCaso.cat, és complicat localitzar-lo, ja que no té un domicili fix. 

Cotxe Mossos recurs / ACN

Busquen un home que ha atacat brutalment un altre amb una catana a l'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès): li ha arrencat el braç amb una catana en un local ocupat / ACN

Investigació en mans dels Mossos d'Esquadra

De moment, no han transcendit més dades sobre el presumpte agressor, que es podria enfrontar a penes de presó per un delicte de lesions. Tampoc han transcendit els motius de l'agressió, que estan sent investigats pels Mossos d'Esquadra i que no descarten cap hipòtesi. 

Detingut un lladre que l'any 2020, aprofitant un permís, va escapar-se de la presó a Barcelona

Aquest no ha estat l'únic succés dels darrers dies a l'Hospitalet de Llobregat. Els Mossos d'Esquadra han detingut un home que feia dos anys que s'havia escapat de la presó. Es tracta d'un home de nacionalitat espanyola i de 45 anys que té 36 antecedents policials i deu ordres de detenció.

El lladre ha tornat a ingressar a presó de manera provisional

L'han enxampat després que atraqués una botiga amb una arma blanca, amb la qual va intimidar un treballador. Quan va passar a disposició judicial, va tornar a ingressar a presó de manera provisional com a presumpte autor d'un robatori amb violència i intimidació i per haver-se escapat del centre penitenciari.