Els Mossos d’Esquadra busquen un home que aquesta tarda n’ha apunyalat un altre al centre de Barcelona, a tocar de la Diagonal, i s’ha escapat. Segons ha explicat la policia catalana, una baralla que s’ha iniciat entre dos homes ha acabat amb un ferit per arma blanca, que ha hagut de ser traslladat greu a l’hospital. 

Feia estona que s’estaven discutint

Segons alguns testimonis, les dues persones feia estona que s’estaven discutint al mig del carrer. Durant l’enfrontament, un dels dos ha tret un ganivet i li ha clavat diverses vegades al braç i a l’esquena. Un grup de veïns l’han pogut socórrer i intentar atura la sang fins que han arribat els tècnics del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) que l’han estabilitzat i l’han traslladat, en estat greu, a l’hospital Clínic de Barcelona, on segueix ingressat tot i que no es pateix per la seva vida. 

La víctima i l’agressor es coneixien

La víctima d’aquest nou episodi de violència registrat al centre de Barcelona coneixia el seu botxí, tal com han explicat fonts de la policia catalana a ElCaso.cat. Tenen identificat l’autor de l’atac i l’estan buscant per poder-lo detenir. 

El jove agredit, d’uns 35 anys, ha explicat mentre era atès per veïns i pel SEM, qui era l’agressor. Tenia ferides profundes a la zona alta del braç i també a l’esquena, que han provocat un gran toll de sang a terra. 

La policia catalana també treballa a hores d’ara per esbrinar què ha motivat el violent atac. Tot i que alguns veïns han explicat que la víctima havia assegurat ser treballador d’un hotel proper, fonts de l’hotel ho han desmentit a ElCaso.cat, i han assegurat no tenir detalls sobre aquesta agressió que s’ha produït al carrer de Loreto, al centre de la ciutat de Barcelona.