La Guàrdia Civil continua buscant Tomás Gimeno, l'home de Santa Cruz de Tenerife que es va emportar a les seves dues filles sense deixar rastre. Avui ha aparegut a la deriva una embarcació propietat de l'home.

Busquen Anna i Olivia, desaparegudes a Tenerife

Aquest dimarts van saltar les alarmes a Santa Cruz de Tenerife quan una mare va denunciar la Guàrdia Civil la desaparició de les seves dues filles: l'Anna, d'1 any i l'Olivia, de 6 anys.

Segons fonts de la investigació, l'home, que s'havia separat recentment, es va emportar les seves filles sense el permís de la mare i deixant un missatge de comiat.

Fa escasses hores es va tenir constància que havia desaparegut una petita embarcació propietat de l'home i que va ser localitzada hores més tard per Salvament Marítim a la zona del Puertito de Güímar buida i a la deriva.

El vaixell ha estat remolcat al port per intentar trobar en ell alguna pista que pugui ajudar a localitzar les nenes. La Guàrdia Civil no descarta cap hipòtesi i totes les línies d'investigació romanen obertes.

Segrestades pel seu pare: troben el seu vaixell a la deriva

Mentrestant, es demana la col·laboració ciutadana per trobar-los. El Centre Nacional de Desapareguts mostra els detalls de la desaparició per ajudar la seva localització.

El pare i presumpte segrestador de les petites es diu Tomás Antonio Gimeno Casañas, té 37 anys, en fa 1,85 metres d'altura i pesa 75 quilos. Té els ulls marrons i els cabells castanys, llisos i curts. L'última vegada que se'l va veure vestia bermudes fosques i samarreta negra.

Tomás Gimeno desaparegut / Ministeri d'Interior

Tomás es va portar a les seves dues filles sense el consentiment de la seva mare, de la que s'acabava de separar, i ara la Guàrdia Civil busca als tres / Centre Nacional de Desapareguts

Pel que fa a les nenes, l'Olivia, la major, de 6 anys, té els cabells llarg, llisos i castanys, fa 1,10 d'altura i té els ulls marrons. Quan se'l va perdre el rastre portava pantalons grisos llargs, jersei blau i sabatilles negres.

Per la seva part, l'Anna, la germana petita, de només un any, té els ulls blaus i els cabells ondulats, curts i rossos.

Mentre la Guàrdia Civil continua investigant, es fa una crida a la col·laboració ciutadana en aquest cas tan greu, en tractar-se de dues nenes molt petites i de la il·legalitat de portar-se les filles sense el consentiment de la mare.