La Policia Nacional ha iniciat aquest matí una operació policial contra l’entorn dels Boixos Nois, els aficionats més radicals del FC Barcelona, per la seva presumpta relació amb el tràfic de drogues i la prostitució, segons ha pogut saber ElCaso.cat de fonts policials.

Sota la batuta d’un jutjat de Sabadell, la Policia Nacional està duent a terme aquest matí una operació que té com a objectiu detenir 14 persones vinculades a aquest grup radical del FC Barcelona.

Boixos Nois units per vendre droga i prostituir dones

Segons les informacions a les quals ha tingut accés ElCaso.cat, es tracta d’un entramat de delinqüència comuna que no té relació amb cap de les ideologies que normalment tenen aquests grups radicals, si bé en la investigació també hi han participat investigadors d’Informació de la policia espanyola, per ajudar a aclarir les identitats dels participats en aquest entramat, coneguts pels investigadors especialitzats en grups violents de l’entorn del futbol a Catalunya.

Pis Sabadell / Policia Nacional

Imatge de l'exterior d'uns dels pisos escorcollats per la Policia Nacional a Sabadell / ElCaso.cat

La policia acusa, a més del tràfic de drogues i prostitució de dones, també entramat criminal i d’haver creat una xarxa per blanquejar els diners de les activitats il·legals que portaven a terme.

Secret de sumari

Oficialment la Policia Nacional no ha volgut més detalls de l’operació, que està sota secret de sumari, però sí que s’ha pogut saber que en l’inici de l’operatiu la policia tenia intenció de fer 14 detinguts, que eren els objectius de l’explotació d’aquesta investigació.

Està previst que en els escorcolls la policia trobi drogues i en algunes de les entrades ja s’han trobat diverses armes. En l’operació hi participa també la unitat dedicada a l’estrangeria per si es localitzen dones estrangeres obligades per la trama a la prostitució. Durant el dia la Policia Nacional donarà més detalls sobre aquesta operació contra el Boixos Nois amb Sabadell com a epicentre.