Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Martorell han detingut una dona de 25 anys que va atacar una de les treballadores del bonÀrea d’aquest municipi del Baix Llobregat per emportar-se una bossa plena de productes de la botiga sense pagar. Els agents de la Unitat d’Investigació de Martorell l’acusen d’un delicte de robatori violent i un delicte de lesions.

Tal com es pot veure en un vídeo de les càmeres de seguretat de l’establiment, la detinguda va iniciar una baralla amb una de les treballadores de l’establiment, a bufetades, fins que se la va poder treure de sobre i es va escapar amb la bossa carregada. La treballadora va necessitar assistència mèdica a conseqüència de les lesions sofertes. 

 

Segons han explicat els Mossos d’Esquadra, la investigació es va iniciar el 26 d’agost quan els Mossos van rebre la denúncia d’un robatori violent en una botiga bonÀrea de Martorell. Dues dones, acompanyades d’un menor en un cotxet, van passar per la línia de caixa sense pagar i van intentar endur-se una bossa amb productes de l’establiment. Quan la treballadora del local va intentar evitar-ho, una de les dones va atacar-la, tal com es pot veure al vídeo de les càmeres de seguretat. 

Aquestes imatges van ajudar als investigadors dels Mossos a poder identificar i localitzar a les dues dones. Es tracta de dues persones habituals d’aquest tipus de robatoris. El passat 4 de setembre va ser arrestada, acusada dels dos delictes, el robatori i també de les lesions que li va provocar a la responsable de la botiga, que va necessitar atenció mèdica pels cops que va rebre mentre intentava evitar que la dona marxés sense pagar. 

En llibertat amb càrrecs

La dona, de nacionalitat estrangera, té tres antecedents per fets semblants i va ser entregada al jutjat de guàrdia de Martorell, que la va deixar en llibertat amb càrrecs. La segona participant en el robatori, que també ha estat identificada, està a l’espera que el jutge que portarà el cas la citi.