Aquest divendres 15 de setembre, un veí de Barcelona ha patit una brutal pallissa a mans d'un jove d'uns 20 anys, després que aquest intentés atracar una botiga situada al carrer Castillejos de la ciutat. Segons ha pogut saber ElCaso.cat, al voltant de dos quarts de dotze de la nit la víctima, de 63 anys, havia baixat al replà del seu edifici, juntament amb la seva germana, quan van observar com un noi, sense samarreta i visiblement nerviós, increpava al dependent d'una botiga 24 hores situada a l'altre costat del carrer. El botiguer va intentar demanar ajuda a la víctima, i en aquell moment el jove, originari de l'Europa de l'est, va abalançar-se sobre l'home, donant-li diversos cops de puny a la cara. 

Apallissat sense provocació 

Segons sembla, el jove hauria intentat robar alguna cosa de la botiga, però un dels empleats l'hauria enxampat, motiu pel qual s'havia encarat amb ell, mostrant-se molt agressiu. El treballador de la botiga, en veure la víctima, va dirigir-se cap al seu edifici per demanar-li ajuda, però el presumpte agressor va ser més ràpid i, sense mediar paraula, va llençar-se sobre la víctima apallissant-la brutalment, provocant-li ferides al cap que han precisat d'atenció mèdica. 

WhatsApp Image 2023 09 16 at 11.02.20
La pallissa rebuda ha deixat la víctima amb diverses ferides per tota la cara | Cedida. 

La víctima només va poder desfer-se de l'atacant després d'agafar un cubell d'escombraries que li va llençar per distreure'l, i va refugiar-se a casa seva. L'agressor va aprofitar per fugir del lloc, però les càmeres de seguretat de l'edifici van enregistrar tot l'incident. La víctima va presentar una denúncia formal davant els Mossos d'Esquadra la mateixa nit dels fets. Segons ha pogut saber ElCaso.cat, gràcies a la descripció donada pel denunciant i a les imatges de les càmeres de seguretat, la policia catalana ha pogut detenir l'atacant.