Terrible agressió en un partit de futbol juvenil a Alacant que a punt ha estat de constar-li la vida a l'Enzo, un jove futbolista de 17 anys. Els fets van tenir lloc el passat dissabte, 4 de novembre, en un matx que enfrontava el Santa Pola A i el Jove Español B. A les acaballes de l'encontre, que havia estat molt calent i amb moltes faltes, una dura entrada va fer que tot esclatés. Un jugador de l'equip local, sense la pilota en joc, va atacar per l'esquena un dels seus rivals, l'Enzo, amb un cop de colze que li va impactar al clatell. El jove, amb prou feines va poder anar caminant uns metres cap a la banqueta i es va desplomar inconscient a terra.

La tensió es va apoderar dels amics, companys d'equip i familiars de l'Enzo. La seva mare va saltar de les graderies al terreny de joc per agafar la mà del seu fill amb la por que acabés morint. El jove de 17 anys estava inconscient, amb els ulls en blanc i convulsionant, segons ha avançat Cope Alacant. Entre membres de l'equip i algun aficionat el van poder estabilitzar i una ambulància el va traslladar a un centre hospitalari perquè rebés atenció mèdica. El noi va recuperar la consciència, tot i que pràcticament no recordava res del moment de l'agressió. De fet, la situació va ser tan greu que en un primer moment no recordava ni el seu nom ni reconeixia la seva mare. Dies després ja ha pogut tornar a casa, però encara té marejos i vòmits.

L'àrbitre no va fer constar l'agressió a l'acta

Per la seva banda, des del Jove Español, el club de la localitat de Sant Vicent del Raspeig on juga l'Enzo, han enviat un escrit d'al·legacions a la federació valenciana explicant els fets i acusant l'àrbitre de "fer-se el boig" i desentendre's de l'agressió. Denuncien que simplement va suspendre el partit i va marxar als vestuaris sense interessar-se per l'estat de salut del jugador. A més, tampoc va reflectir el cop de colze a l'acta arbitral, argumentant que desconeixia els motius pels quals el noi estava inconscient.

L'entrenador de l'equip també denuncia que l'agressor, mentre estaven intentant reanimar l'Enzo i lluny de penedir-se del que acabava de fer, es va aproximar a ell i es va burlar de l'acció. "Maricó, he estat jo", li va dir mentre es tocava els genitals i li llençava petons. A més, també lamenta que des del públic que hi havia a les graderies es van sentir crits d'algú desitjant la mort del jove. La mare de l'Enzo ja ha denunciat els fets a la Guàrdia Civil.