Un nen de 13 anys ha patit traumatisme cranioencefàlic després que el seu pare, que posteriorment va ser detingut, el colpegés durant una discussió.

Segons ha apuntat avui Efe a la Policía Nacional, els fets van tenir lloc dimecres passat en una localitat de l'àrea metropolitana de la ciutat de València, al domicili patern. La mare del menor, que no viu amb el pare del nen, va denunciar els fets divendres en una comissària de la Policia Nacional, i aquell mateix dia els agents van localitzar al presumpte agressor i el van detenitr.

El detingut, de 54 anys, està acusat dels delictes de maltractaments en l'àmbit familiar i lesions, segons les fonts, i, després de passar a disposició judicial, ha quedat ingressat a presó provisional.

Pel que sembla, l'agressió va tenir lloc després de la negativa del menor a dutxar-se, quan el pare el va colpejar i el nen va patir un traumatisme cranial. Després d'ingressar a l'UCI de l'hospital La Fe, el nen va ser operat i va passar a planta, on evoluciona favorablement, han indicat fonts sanitàries.

Segons fonts de la Delegació del Govern, el detingut té antecedents per denúncies per violència en l'àmbit familiar, mentre que la mare del menor figurava en el programa de violència de gènere Viogen, encara que les mesures de protecció per a ella eren inactives des de 2019 per absència de denúncies.