La Brittany era una noia de 26 anys que treballava a la cadena de restaurants Subway i que ha estat brutalment assassinada per un client perquè "va posar massa maionesa al sandvitx". El presumpte autor dels fets és un home de 36 anys que li va disparar un tret enmig de la discussió i que ja ha estat detingut. Hi ha una investigació oberta per saber més detalladament què ha passat.

Els fets han passat en un restaurant Subway d'Atlanta, als Estats Units. La Policia va rebre l'alerta a les 6:30: els avisaven d'un tiroteig a l'interior del local. Quan es van dirigir fins al lloc dels fets, van poder comprovar que hi havia dues dones ferides per arma de foc. Les dues víctimes, de 24 i 26 anys, van ser traslladades a l'hospital. La Brittany, la de 26, va morir al cap d'una estona i l'altra treballadora continua ingressada en estat crític pel brutal atac.

Brittany Macon, assassinada per posar massa maionesa al seu sandvitx

Segons la investigació policial tot va començar quan un home de 36 anys va entrar al restaurant Subway i va demanar un entrepà. Es va queixar perquè, presumptament, Brittany Macon hi havia posat massa maionesa. La conversa es va anar escalfant fins al punt que va treure una pistola i li va disparar, tant a ella com a una altra treballadora, davant la presència del seu fill de 5 anys.

Han pogut detenir el presumpte autor dels fets i, de moment, no ha transcendit la seva identitat. "Ens trenca el cor de saber que algú té tanta maldat com per apuntar algú amb una arma i disparar-li només per posar massa maionesa en un sandvitx", explica el copropietari del Subway on han passat els fets.

 Brittany Macon / Redes sociales
Brittany Macon va ser assassinada per posar massa maionesa en un sandvitx: el client la va disparar a ella i a una altra treballadora del Subway on van passar els fets / Xarxes socials 

"Li va molestar que portés tanta maionesa" 

L'home ha aprofitat l'ocasió per dir que les dues víctimes eren treballadores exemplars i que estan molt afectats pel tràgic tiroteig. Charles Hampton, un dels agents que està investigant el cas, ha explicat que el sospitós va entrar en un restaurant per demanar un sandvitx, li va molestar que portés tanta maionesa i va decidir disparar a les treballadores. "Aquesta és una situació molt tràgica i no hauria d'haver passat mai", explica consternat.

"Les nostres més profundes condolences a les famílies i amics de les atacades en el que va ser un acte de violència sense sentit. En aquest moment, la nostra principal preocupació són els membres de l'equip dels franquiciats i els clients que estaven dins del restaurant", expliquen en un comunicat des del departament de comunicació de Subway.