Una botiga especialitzada en material de ciclisme s'ha convertit en l'objectiu de diversos lladres durant les últimes dues setmanes a Girona. En els últims quinze dies hi han intentat a robar en fins a dues ocasions, però en cap d'elles els assaltants s'han pogut endur el botí que buscaven i sempre han marxat amb les mans buides. Això sí, l'establiment, situat al carrer Nou, ha acabat les dues vegades amb desperfectes importants, especialment a la porta, fins al punt que directament se n'ha quedat sense.

Dos robatoris en quinze dies

El primer assalt va tenir lloc la setmana passada, quan tres lladres van intentar entrar al local rebentant la porta. Malgrat provocar-hi destrosses importants, però, no ho van aconseguir i van acabar desistint i marxant sense entrar a la botiga. Segons detalla el Diari de Girona, els propietaris van haver de col·locar una porta de fusta provisionalment fins a no tenir-ne una de nova, el que va atraure nous lladres. Aquest dijous, cap a un quart de sis de la matinada, l'alarma del local va saltar i agents de la Policia Municipal de Girona es van desplaçar fins al lloc, tot i que en arribar-hi els lladres havien fugit.

En aquesta ocasió els assaltants eren dues persones, una que es va quedar esperant a la porta mentre l'altra entrava al local, tal com van poder enregistrar les càmeres de seguretat. En saltar l'alarma, però, es van espantar i van sortir de pressa. Van trencar la porta amb una bicicleta d'exposició, tot i que la van acabar abandonant a l'entrada del local perquè pesava molt per endur-se-la. Els policies van muntar un dispositiu per la zona per intentar localitzar-los, però no els van trobar. Els propietaris de la botiga han denunciat els fets a comissaria i ja s'estan investigant els dos robatoris. Mentrestant, han hagut de contractar seguretat privada que vigili el local durant les nits perquè no hi ha operaris que puguin substituir la porta trencada fins la setmana vinent.