Quatre joves borratxos apallissen un voluntari de Protecció Civil en una cursa de muntanya a la Pobla de Llitet (Berguedà): després de l'agressió han fugit i els estan intentant localitzar.

Apallissen un voluntari de Protecció Civil a la Pobla de Llitet

Els fets van passar el diumenge a les 8:00 a la Pobla de Llitet, un petit poble del Berguedà on es va organitzar la Trail Catllaràs, una cursa de muntanya. Tot va començar quan els presumptes agressors van voler entrar a la zona de la cursa amb el cotxe.

Els agressors anaven borratxos i li van causar ferides lleus

La víctima, voluntari de Protecció Civil, els va dir que no podien passar, segons els testimonis, els joves, amb símptomes d'anar beguts, s'hi van encarar i el van empentar causant-li ferides lleus.

Els agressors encara no han estat identificats

L'home va haver de ser traslladat al Centre d'Atenció Primària de Guardiola de Berguedà, on li van diagnosticar múltiples contusions. Quan els Mossos d'Esquadra van arribar al lloc dels fets, els quatre joves ja havien fugit amb el seu vehicle i els agents estan fent gestions per identificar-los.

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació per esclarir els fets

La investigació continua oberta, en mans dels Mossos d'Esquadra, i estan intentant esbrinar més detalls per esclarir els fets, ja que els presumptes autors es podrien enfrontar a sancions per un presumpte delicte de lesions.

Gran indignació entre els veïns del Berguedà a les xarxes socials

Aquesta agressió ha provocat una gran indignació entre els veïns del Berguedà, que no han dubtat a condemnar els fets per xarxes socials: "Quan se sap beure, s’ha de saber dormir. Avui s'ha posat en risc persones. Gràcies, Protecció Civil i Mossos d’Esquadra per la vostra professional intervenció", diu el conseller de Seguretat Civil del Berguedà a Twitter.

Mossos d'Esquadra / @mossos

Quatre borratxos apallissen un voluntari de Protecció Civil en una cursa a la Pobla de Llitet (Berguedà) / Twitter Mossos d'Esquadra

Cursa Trail Catllaràs

"El Consell Comarcal del Berguedà lamenta els fets ocorreguts aquest diumenge en el desenvolupament de la Trail Catllaràs i mostra tot el seu suport al cos de Protecció Civil en el desenvolupament de les seves funcions", piulen des del Consell Comarcal.

Denuncia contra els presumptes agressors

Des de la Coordinadora Operativa d'Associacions de Voluntaris de Protecció Civil de Catalunya també han mostrat el seu rebuig cap a l'agressió: "Esperem que el Consell Comarcal del Berguedà i l'ajuntament de la Pobla de Llitet presentin la corresponent denuncia contra els presumptes agressors".