Els Mossos d'Esquadra van detenir diumenge un veí d'Alpicat (Segrià) de 34 anys de nacionalitat que anava begut i amb el seu fill, menor d’edat, al cotxe. Va ser detingut pels delictes de de conducció temerària, conduir sota l'efecte de les begudes alcohòliques, negativa a sotmetre's a la prova de detecció alcohòlica i lesions per imprudència greu.

Una patrulla de Trànsit de la policia catalana va anar al voltant de les deu de la nit a la plaça Gaudí d'Alpicat arran de la sortida de via d'un vehicle en una rotonda. 

El fill del conductor, ferit

L'acompanyant davanter, menor d'edat, presentava ferides menys greus i el conductor, pare del noi, estava ferit lleu i presentava símptomes de trobar-se sota l'influencia de l'alcohol.

L'home va donar un resultat d'1,04 mg/l en una primera prova d'alcoholèmia i es va negar a continuar amb la resta de proves necessàries per validar-la. Els Mossos van determinar que el vehicle havia circulat a gran velocitat, en un carrer limitat a 30 km/h.

Mossos Trànsit

El fill, menor d'edat, va resultar ferit lleu per culpa del seu pare / CME

En arribar a la rotonda no hauria pogut fer el gir, impactant amb la illeta central i sortint projectat fins patir la sortida de via. A més, el menor, fill del conductor, no duia el cinturó de seguretat.

Detingut per conducció temerària i anar begut

Els agents dels Mossos van decidir immobilitzar el vehicle i detenir el conductor pels tres delictes contra la seguretat del trànsit i lesions per imprudència greu. El detingut va passar dimarts a disposició judicial davant el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Lleida, que el va deixar en llibertat amb càrrecs.