Desgràcia al port del Castelló. El vaixell amb bandera de Panamà i que havia arribat des de Barcelona, el Nazmuye Ana ha bolcat al port de Castelló amb persones a l'interior.

Es tracta d'un mercant de 79 metres d'eslora, 11 de màniga i 4,2 de cala. El vaixell estava a la zona del port i per causes que encara s'estan investigant ha bolcat, quedant la quilla completament al sol.

Es busquen dues persones desaparegudes

De moment encara no s'han pogut localitzar dues de les persones que estaven a l'interior del vaixell. En l'operatiu de recerca hi participen més de 150 persones, entre Bombers de Castelló i altres efectius d'emergència i de Salvament Marítim.

S'han desplegat diverses embarcacions i també bussejadors de la Guàrdia Civil. Les previsions que fan els operatius a la zona no són optimistes.

Castellon 002

Salvament Marítim busca a dues persones desaparegudes al Port de Castelló / Cedida

Diversos ferits

En l'accident també han resultat ferides lleus tres persones més, que ja han pogut ser rescatades del vaixell i traslladades a l'Hospital General de Castelló, segons han confirmat fonts del port del capital de la Plana.

Les causes de l'accident encara s'estan investigant. Tot sembla indicar que el vaixell s'ha tombat quan estava fent tasques de càrrega i descàrrega en un dels molls del port de Castelló. Es tracta d'un vaixell portacontenidors que hauria bolcat en l'anomenat Moll de la Ceràmica per causes encara desconegudes.

Formen part de l'estiba i de la tripulació

Les autoritats i els serveis d'emergència han rebut avís dels fets quan faltaven pocs minuts per les nou del vespre. De les dues persones desaparegudes, una d'elles forma part del servei d'estiba i l'altra de la tripulació del Nazmuye Ana.