Agents dels Mossos d'Esquadra i la Guàrdia Urbana de Barcelona fan batudes en diferents locals d'oci nocturn de la capital catalana de forma recurrent per garantir que compleixen les mesures de seguretat corresponents i que els clients no hi entren amb armes blanques ni trafiquen amb drogues. Aquest dissabte ha estat el torn de la discoteca Butyklan Les Corts, ubicada a la Travessera de les Corts, i d'un after, La Oficina Lounge Restaurant, del carrer Municipi, al districte de Sant Martí. En el dispositiu s'han detingut set persones, se n'ha denunciat tretze més i s'ha precintat i clausurat un dels dos locals.

Algunes persones han atacat els agents policials durant l'operatiu

La primera entrada s'ha fet al voltant de les dues de la matinada al Butyklan Les Corts, un local d'oci nocturn del barri de les Corts situat a pocs metres del Camp Nou. En aquest operatiu, s'ha detingut una persona per tràfic de drogues i se n'ha denunciat sis més que també portaven a sobre substàncies estupefaents. La Guàrdia Urbana de Barcelona, a més, també ha optat per precintar i clausurar el local en detectar-hi irregularitats. 

Hores més tard, ja a les vuit del matí, s'ha fet una segona entrada en un altre local d'oci. En aquesta ocasió, ha estat en un after per a persones d'origen llatí, La Oficina Lounge Restaurant, situat just davant del Parc del Clot. Els clients de l'establiment no han rebut els agents policials gaire amablement i alguns d'ells han començat a atacar i agredir els Mossos. Finalment, s'han detingut sis persones, tres per atemptat contra els agents de l'autoritat, dues per tràfic de drogues i una altra perquè tenia un requeriment judicial pendent. A més, s'han fet diverses denúncies per tinença de drogues i d'arma blanca. En aquest cas, també s'han detectat irregularitats, però han estat els mateixos propietaris qui han decidit abaixar la persiana voluntàriament durant aquest cap de setmana, tal com han anunciat a les seves xarxes socials, per a poder-les arreglar.