Nou apunyalament al barri del Raval de Barcelona. Una baralla entre dos homes aquest dimecres al carrer de Sant Pau, a la cantonada amb la rambla del Raval, ha acabat amb un d'ells atacat per l'altre amb una arma blanca. Fins al lloc dels fets s'han activat efectius dels Mossos d'Esquadra i de la Guàrdia Urbana de Barcelona, que tenen les seves comissaries de Ciutat Vella a pocs metres del lloc dels fets, així com sanitaris del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) per atendre la víctima. L'home presentava ferides de gravetat i, un cop l'han estabilitzat i atès al mig del carrer, ha estat evacuat en ambulància a un centre hospitalari perquè rebés atenció mèdica.

Per la seva banda, els Mossos d'Esquadra, amb la col·laboració dels agents de la Guàrdia Urbana, han pogut detenir l'agressor, un home de 24 anys i origen magrebí sense antecedents. La policia catalana ha obert una investigació per tal d'esclarir els fets i determinar els motius de la baralla i la relació que tenien els dos individus. L'arrestat ha estat traslladat a les dependències policials, on se li prendrà declaració, com també faran amb la víctima un cop es recuperi i amb possibles testimonis que hi hagués per la zona i que hagin pogut presenciar la baralla.

Un punt calent del barri

Es tracta del segon apunyalament en pocs dies que té lloc al Raval de Barcelona després que el passat dissabte un atracament violent acabés amb la víctima a l'hospital ferida per arma blanca. El d'aquest dimecres s'ha produït en un punt calent del barri, al cor de la capital de Catalunya, on els robatoris amb violència i les baralles són el pa de cada dia. Es tracta d'una zona on es reuneixen gent que es dedica a robar i vendre els productes sostrets, el que genera molts conflictes. Molt d'ells ho fan, a més, per a poder comprar droga. Els veïns ja estan farts d'aquesta situació i demanen ajuda per posar fi la inseguretat que es viu als carrers del barri, provocant que a vegades la gent arribi a tenir por de sortir de casa.